Terranova sinergija za jetru 50 kapsula

2.987,00 rsd

Šifra proizvoda: 448 Kategorija: Oznaka:

Opis

Terranova sinergija za jetru je dodatak ishrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju liofilizovanih biljaka kao što su maslačak, list artičoke, kurkume i šizandre koje pomažu očuvanju zdravlja jetre. Prirodno smanjuju akumulaciju masti u jetri i podstiču njenu regeneraciju. Jetra je centar metabolizma ugljenih hidrata, masti i proteina, a njen ključni zadatak je neutralizacija toksičnih materija.

Koren maslačka pomaže u detoksikaciji jetre, podstiče lučenje žuči i smanjuje nivo holesterola. Koren kurkume ima jak antioksidativni efekat i deluje hepatoprotektivno. List artičoke deluje povoljno kod digestivnih problema, i podstiče lučenje digestivnih enzima i žuči. Plod šizandre deluje hepatoprotektivno, antioksidativno i poboljšava detoksikaciju. L-cistein je snažan antioksidans, dok vitamin C, selen, alfa lipoinska kiselina i taurin dodatno pojačavaju antioksidativni efekat ove jedinstvene sinergije.

Prirodan proizvod dobijen od organski gajenih biljaka, bez punilaca, nosača, konzervanasa i ostalih aditiva. Ne sadrži soju niti dodate šećere, već samo one koji su prirodno prisutni u biljkama. Pogodan za osobe na veganskom i vegetarijanskom načinu ishrane.

Jedna vegetarijanska kapsula sadrži:

MAGNIFOOD kompleks: 825mg

Magnifood kompleks: 825mg

Koren maslačka: 200mg

Koren kurkume: 150mg

Lista artičoke: 125mg

Plod šizandre: 100 mg

Lista pasjeg trna: 50mg

Lista zelenog čaja: 50mg

Lista kelja: 50mg

Trava zelenog ječma: 50mg

Stabilizovane pirinčane mekinje: 50mg

Vitamin C: 150 mg

L-cistein: 75 mg

Alfa-lipoinska kiselina: 20mg

Taurin: 20mg

Arabinogalaktan iz drveta ariša: 5,3mg

Selen: 25μg

Način upotrebe: odrasle osobe konzumiraju jednu do dve kapsule dnevno uz obrok.

Važne napomene: Kontraindikovana je upotreba kod opstrukcije bilijarnog ili intestinalnog trakta, akutne upale žučne kese ili u slučaju aktivnog peptičkog ulkusa. Dodatni oprez je potreban kod pacijenata na antikoagulantnoj terapiji.

Zemlja porekla: Velika Britanija

Poklon prirode našem zdravlju

Terranovin holistički proizvod koristi čini tzv. Magnifood kompleks: liofilizovani sastojci orgasnki gajenih biljaka koje su bogate fitonutrijentima i mikroelementima. Dakle svaki vitamin, mineral, i bilo koji drugi aktivni sastojak u Terranova suplementima je iz potpuno prirodnog izvora.

Istraživanja pokazuju da je postupak liofilizacije superiorniji od drugih metoda sušenja, jer biljke tako zadrže svoju potentnost, visoku rastvoriljivost i veću stabilnost. Pažljivim odabirom sastojaka povećava se bioraspoloživost i iskoristljivost proizvoda, a samim tim i njegova ukupna nutritivna vrednost. U ovakvom okruženju, sastojci su zaštićeni od oksidativnih procesa, dok im dotanu stabilnost pruža tamna staklena ambalaža.

Brand

Terranova

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Terranova sinergija za jetru 50 kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *