Terranova Vitamin D3 2000 IJ 50 kapsula

2.362,00 rsd

Šifra proizvoda: 435 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Terranova Vitamin D3 2000 IJ je dijetetski proizvod namenjen za nadoknadu vitamina D, u obliku holekalciferola. Za bolje funkcionisanje imuntieta i za pravilnu ćelijsku deobu. Vitamin D je izuzetno važan i za koštano-mišićni sistem jer doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora. Sadržaj holekalciferola u jednoj kapsuli je 50 µg ili 2000 internacionalnih jedinica.

Prirodan proizvod bez punilaca, nosača, konzervanasa i ostalih aditiva. Ne sadrži soju niti dodate šećere, već samo one koji su prirodno prisutni u biljkama. Pogodan za osobe na veganskom i vegetarijanskom načinu ishrane.

Jedna vegetarijanska kapsula sadrži:

– MAGNIFOOD KOMPLEKS – 600,0mg, koji sadrži:

– Stabilizovane pirinčane mekinje – 300,0mg

– Šitake – 75,0mg

– List korijandera – 75,0mg

– Spirulina – 75,0mg

– Seme bundeve – 75,0mg

– Vegetarijanski omot kapsule – 472,0mg

aktivni sastojak:

Vitamin D3 (veganski holekalciferol) – 2000 IU/50,0µg

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno uz obrok.

Zemlja porekla: Velika Britanija

Poklon prirode našem zdravlju

Terranovin holistički proizvod koristi čini tzv. Magnifood kompleks: liofilizovani sastojci orgasnki gajenih biljaka koje su bogate fitonutrijentima i mikroelementima. Dakle svaki vitamin, mineral, i bilo koji drugi aktivni sastojak u Terranova suplementima je iz potpuno prirodnog izvora.

Istraživanja pokazuju da je postupak liofilizacije superiorniji od drugih metoda sušenja, jer biljke tako zadrže svoju potentnost, visoku rastvoriljivost i veću stabilnost. Pažljivim odabirom sastojaka povećava se bioraspoloživost i iskoristljivost proizvoda, a samim tim i njegova ukupna nutritivna vrednost. U ovakvom okruženju, sastojci su zaštićeni od oksidativnih procesa, dok im dotanu stabilnost pruža tamna staklena ambalaža.

Brand

Terranova

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Terranova Vitamin D3 2000 IJ 50 kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *