Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 19h, subotom od 9h do 14h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381 (0) 64 1101 494 putem email-a office@marketzdravlja.rs . Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, i ne uspe da Vas kontaktira na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine, odnosi pošiljku u poštu i šalje obaveštenje SMS porukom gde je možete preuzeti. U ovom slučaju je važno da pošiljku što pre preuzmete iz pošte, s obzirom da će Vam za svaki provedeni dan u pošti biti naplaćena ležarina od 15RSD prilikom preuzimanja. Pošiljka koja nije preuzeta može stajati u pošti maksimum 20 dana (uključujući i vikende) a nakon tog perioda će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine po trenutnom cenovniku kurirske službe Post Express – vidi ovde.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE, saglasni ste sa uslovima isporuke.