Trifala čurna 120g Goodcare

780,00 rsd

Šifra proizvoda: 87 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Trifala čurna je dodatak ishrani, za čišćenje organizma. Efikasan je laksativ, koji istovremeno ojačava organizam. Zbog svoje izuzetne hranljive vrednosti, trifala na jedinstven način čisti i detoksikuje organizam, bez iscrpljivanja telesnih rezervi. Ovo je čini jednim od nadragocenijih biljnih preparata u svetu.

Trifala je svakako jedna od najpopularnijih biljnih formula u Indiji. Tri ploda koja su sadržana u trifali odgovaraju trima osnovnim principima ajurvedske medicine (tri doše). To su sušeni plodovi Amle (Terminalia emblica). Haritaki (Terminalia hebula) i Babhitaki (Terminalia belerica).

Trifala čurna takođe poboljšava cirkulaciju, koriguje krvni pritisak, a korisna je i kod poremećaja jetre i žuči. Zbog blagotvornih efekata na creva i metabolizam, kada se uzima tokom dužeg vremena pomaže u smanjenju preterane telesne težine.

Način upotrebe:

Trifala se može uzimati na razne načine. Najbolje je da 3 do 5 grama praha prokuva sa 100ml vode i kada se malo prohladi popije zajedno sa talogom. Ukoliko je ukus prejak, trifala se može pomešati sa 10 – 15ml tople vode i brzo proguta, a zatim popije onoliko tople vode koliko prija. Takođe, može se staviti prah na jezik i isprati vodom.

Zemlja porekla: Indija.

Brand

Goodcare

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Trifala čurna 120g Goodcare“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *