Organski extreme maca prah 100g We are one

600,00 rsd

Šifra proizvoda: 477 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Organski extreme maca prah u sebi sadrži jednak procenat sve tri organske i sirove peruanske make: crvene, crne i zlatne. Kombinacijom sve tri vrste organske make dobija se najpotentniji oblik proizvoda.

Maka je najpoznatiji adaptogen, a adaptogene biljke su jedne od najvažnijih u modernom načinu života – jer se suprotstavljaju raznim fizičkim, hemijskim ili biološkim izvorima stresa tako što povećavaju sveopštu otpornost na nespecifičan način, omogućavajući organizmu da se adaptira na stres. Maka deluje prvenstveno na endokrini sistem – stimulacijom hipofize i hipotalamusa, maka utiče i na sve žlezde sa unutrašnjim lučenjem kako bi ih podstakla da održe optimalni nivo hormona za normalno funkcionisanje celokupnog organizma. Koristi se i za jačanje libida, povećanje plodnosti, podizanje nivoa energije i jačanje imunteta. Crvena maka je poznata kao najbolji adaptogen za žene, crna za muškarce, a zlatna je izbor za starije osobe.

Sastav: 100% prah peruanske make, organska mešavina  crvene, crne i zlatne make u jednakoj razmeri. Proizvod ne sadrži veštačke boje, arome, konzervanse, aditive, zaslađivače i gluten.

Način upotrebe:
Žene uzimaju dnevnu dozu od 3g što je srednje popunjena kafena kašičica.
Muškarci zbog veće konstitucije koriste 5g make dnevno što je puna kafena kašičica praha.
Prah se može pomešati sa jogurtom, sokom, mlekom.

Zemlja porekla: Peru.

Brand

We are one

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Organski extreme maca prah 100g We are one“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *