Kapi ehinacea sa vitaminom C 30ml Sinefarm

300,00 rsd

Šifra proizvoda: 707 Kategorije: ,

Opis

Sinefarm kapi ehinacea sa vitaminom C mogu se preventivno kapi davati deci i odraslima kod kojih postoji povećan rizik od infekcija, u stanjima smanjenog apetita, iscrpljenosti posle bolesti, napornog umnog i fizičkog rada, kod sportista i starijih osoba posebno u vreme gripa i prehlada. Ove kapi se mogu koristiti za ublažavanje simptoma akutnih i hroničnih infekcija respiratornog i urogenitalnog trakta, hroničnog artritisa, kao i za terapiju bubuljica, čireva i drugih oblika upala  kože  i  sluzokože.

Aktivni principi izolovani iz ehinacee deluju imunostimulatorno i ublažavaju simptome postojeće infekcije, tako da ubrzavaju oporavak. Takođe, deluju bakteriostatički na nekoliko vrsta stafilokoka, streptokoka i pojedinih gljivica. Poznato je i zaštitno delovanje ehinacee na kožu. Dodatkom vitamina C pojačava se profilaksa i tretman raznih infekcija.

Sastav: Vodeno-alkoholni ekstrakt herbe ehinacee 1:4 (Echinacea purpurea) sa vitaminom C (L-askorbinska kiselina).

Način upotrebe: Za navedena stanja popiti 3 puta dnevno po 30 kapi pre jela sa malo vode, mleka, meda i slično.

Napomene: Pre upotrebe promućkati. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece. Kapi ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak. Nisu namenjene trudnicama, dojiljama i mlađima od 12 godina. Potreban je oprez kod osoba sa progresivnim sistemskim oboljenjima, autoimunim bolestima (TBC, AIDS, leukoze, kolagenoza, multipla skleroza) i kod osoba na terapiji imunosupresivima. Konsultovati lekara.

Brand

Sinefarm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kapi ehinacea sa vitaminom C 30ml Sinefarm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *