Organsko ulje divljeg origana 10ml Probotanic

2.090,00 rsd

Šifra proizvoda: 113 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Probotanic organsko ulje divljeg origana je 100% čisto, nerazređeno ulje čiji je glavni sastojak snažni antiseptik karvakrol. Ulje divljeg origana se preporučuje kod infekcija urinarnog, gastrointestinalnog i respiratornog sistema, kao antioksidans i sredstvo koje doprinosi jačanju imuniteta.

Aktivni sastojak ovog ulja je karvakrol – monoterpenski fenol sa jakim antiseptičkim dejstvom, koji ubija veliki broj patogenih bakterija. Sadržaj karvakrola je min. 80% u ulju Probotanic ulju divljeg origana.

Doziranje i način upotrebe:
Koristi se deset dana u toku jednog meseca i to: 3 x 2 kapi na dan. Ulje se pije posle obroka, razređeno u kafenoj kašičici jestivog ulja (suncokretovo, maslinovo, kokosovo, laneno…).
Za decu stariju od 3 godine:
Poželjno je da tretman traje 10-14 dana i to: 2-3 x 1 kap dnevno. Ulje se pije posle obroka, razredjeno u kafenoj kašičici jestivog ulja ili meda. Sadržaj dobro promešati, a zatim brzo progutati, bez zadržavanja u ustima. Posle toga se preporučuje čaša hladne vode.

Inhalacijom:
U pola litre ključale vode dodati 1 kap ulja i pažljivo udisati, zatvorenih očiju. Nije preporučljivo za decu mladju od 10 godina i osetljive osobe (astma, alergije).

Preko kože:
Razrediti 30-50 kapi origano ulja u 100ml jestivog ulja. Mazati promene na koži dva puta na dan.

Upozorenja:
Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mladjoj od navršene tri godine starosti, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne treba da uzimaju osobe koje imaju: anemiju, poremećaj koagulacije, poremećaj akta gutanja, ozbiljnu hipertenziju, teško oštećenje jetre i bubrega kao i osobe koje uzimaju antikoagulantnu terapiju. Mogući neželjeni efekti proizvoda su: usporena reapsorpcija gvoždja iz creva, kratkotrajno i prolazno ubrzan puls i lupanje srca (kod osoba koje su osetljive na ljutu hranu), osećaj paljenja i žarenja u usnoj duplji i želucu, pojačano menstrualno krvarenje.

Zemlja porekla: Turska.

Brand

Probotanic

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Organsko ulje divljeg origana 10ml Probotanic“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *