Herbs&Honey Bee cool 250g

1.762,00 rsd

Šifra proizvoda: 2320 Kategorije: ,

Opis

Herbs and Honey Bee cool je prirodni proizvod koji se zasniva na tradicionalnoj primeni bilja i meda u lekovite svrhe. Ova jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata i meda se preporučuje kao podrška organizmu u borbi sa stresom. Zahvaljujući kombinaciji rodiole, limuna, višnje i meda, Herbs&Honey Bee cool povećava toleranciju organizma na stres, ublažava nervozu, pomaže kod umora i iscrpljenosti, poboljšava koncentraciju, jača imunitet.

Sastav: med, koren i rizom rodiole, ekstrakt ploda višnje, etarsko ulje limuna. Prirodan proizvod, bez aditiva, veštačkih boja i konzervanasa, sa aktivnim sastojcima vrhunskog kvaliteta.

Rodiola (Rhodiola Rosea) se kroz vekove tradicionalno koristi kao adaptogen za kontrolu odnosno balansiranje odgovora organizma na stres, za poboljšanje pažnje i izdržljivosti. U proizvod Herbs&Honey BeeCool dodata je višnja zbog sadržaja antocijanina, moćnih antioksidnasa. Limun je bogat izvor vitamina C. Vitamini, minerali, enzimi, aminokiselina, etrarska ulja…samo su neki od sastojaka meda zahvljajujući kojima med predstavlja super hranu.

Način upotrebe:  Jedna kašičica na dan. Najbolje ujutru pre doručka. Neke studije sugerišu da uzimanje visokih doza ne samo da ne pojačava efekat već ga umanjuje. Najveća preporučena dnevna doza je dve kašičice na dan.

Zemlja porekla: Srbija

Brand

Herbs&Honey

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Herbs&Honey Bee cool 250g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *