Ašvaganda u prahu 150g Eterra

960,00 rsd

Šifra proizvoda: 93 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Ašvaganda u prahu je efikasan antistres adaptogen koji ima umirujuće dejstvo na organizam, ali mu daje energiju. Prah ašvagande je idealan za oporavak posle bolesti i kod hroničnog umora.

Ašvaganda (lat. Withania somnifera) je jedna od najcenjenijih biljaka u Ajurvedi. Alternativni nazivi ove biljke su i indijski žen-šen i zimska trešnja. Po dejstvu na organizam, ubraja se u adaptogene: to su one biljke koje adaptiraju organizam na stres  podstičući fizičko i mentalno zdravlje, kao i otpornost na bolesti. Ovaj adaptogen ima umirujuće dejstvo na organizam, ali mu daje energiju, za razliku od sedativa koji ga omamljuju.  U tradicionalnoj ajurvedskoj medicini se koristila za oporavak posle iscpljenosti ili duge bolesti.

Način upotrebe: Prah ašvagande se može dodati u voćne sokove, sokove od povrća, smutije ili vodu. Ajurveda preporučuje uzimanje kašičice ašvagande sa toplim mlekom pre spavanja. Može se pripremiti i kao čaj, kada se kašičica ašvagande prelije sa oko 250 ml ključale vode. Preporučeni dnevni unos je 3-5g (1 kafena kašicica).

Zemlja porekla: Indija.

Brand

Eterra

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ašvaganda u prahu 150g Eterra“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *