Čaj kod bakterija u mokraći za odrasle (Čaj broj 84) 100g Josif Pančić

565,00 rsd

Šifra proizvoda: 850 Kategorije: ,

Opis

Čaj kod bakterija u mokraći za odrasle (Čaj broj 84) se preporučuje za ublažavanje tegoba nastalih zbog bakterijskih infekcija mokraćne bešike i mokraćnih kanala.

Aktivni sastojci ove čajne mešavine deluju antimikrobno na bakterije koje izazivaju infekcije urinarnog sistema, a takođe deluju i diuretično – podstiču izlučivanja mokraće a svojim spazmolitičnim svojstvima utiču na ublažavanje grčeva i bolova nastalim usled upale sluzokože bešike i mokraćnih kanala.

Sastav:

Herba vranilove trave (Origani herba)
Herba ždraljike (Meliloti herba)
Herba rastavića (Equiseti herba)
List medveđeg grožđa (Uvae ursi folium)
List peršuna (Petroselini folium)
List breze (Betulae folium)

Ograničenja u upotrebi : Upotreba Čaja kod bakterija u mokraći za odrasle se ne preporučuje tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina.

 Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Aktivni sastojci biljaka koje ulaze u sastav ove čajne mešavine mogu uticati na metabolizam antikoagulanasa, stoga preporučujemo da se osobe koje koriste antikoagulanse o upotrebi ovog čaja posavetuju sa svojim lekarem ili sa nama.

 Način pripreme i upotrebe čaja: Četiri supene kašike čajne mešavine preliti sa 1 litar hladne vode. Sud poklopiti, zagrejati do ključanja i ostaviti da stoji 1 sat. Procediti i dobijenu količinu čaja popiti u toku dana.

 

Brand

Institut Josif Pančić

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čaj kod bakterija u mokraći za odrasle (Čaj broj 84) 100g Josif Pančić“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *