Ulje mačja kandža 30ml Eterra

960,00 rsd

Šifra proizvoda: 126 Kategorije: ,

Opis

Eterra ulje mačja kandža pomaže kod različitih bolesti i poremećaja, pre svega kod klimaksa i hormonskih poremećaja (stabilizuje hormone) kod virusnih bolesti. Savremena naučna istraživanja identifikovala su više aktivnih sastojaka mačje kandže koji poboljšavaju aktivnost imunog sistema i inhibiraju upale.

Način upotrebe: 1-2 puta dnevno po 3-5 kapi. Kada je prisutan poremećaj ili virusna infekcija, može se uzimati višestruka količina od preporučene. Savetuje se kontinuirana primena u trajanju od 3 meseca.

Važne napomene: ova biljka sadrži jedinjenja koja utiču na razređivanje krvi, pa je neophodno prekinuti sa upotrebom 10 do 15 dana pre i posle bilo koje hirurške intervencije. Osobe koje koriste antikoagulacione i antihipertenzivne lekove bi pre upotrebe ovog proizvoda trebalo da se posavetuju sa svojim lekarom. Ne preporučuje se upotreba tokom menstrualnog ciklusa zbog mogućeg povećanja krvarenja. Ne preporučuje se ženama koje planiraju potomstvo, trudnicama, dojiljama ni deci mlađoj od 18 godina. Osobe koje imaju bilo koje autoimuno oboljenje ili neki problem sa jetrom, ne bi trebalo da konzumiraju mačju kandžu.

 

Brand

Eterra

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ulje mačja kandža 30ml Eterra“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *