Voda Odmenjska 1,5 l

60,00 rsd

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 1153 Kategorija:

Opis

Odmenjska voda na svom putu do površine zemlje prolazi kroz stene vulkanskog porekla iz kojih crpi najkvalitetnije i najneophodnije minerale i oligoelemente potrebne čoveku. Odmenjsku vodu koriste mnogi u cilju prevencije širokog spektra bolesti. Zahvaljujući niskom suvom ostatku, izuzetnom balansu minerala i povišenoj alkalnosti od pH 8,1 poseduje diuretičko i bakteriostatno dejstvo. Blagotvorno deluje kod:

  • bolesti bubrega i urinarnih puteva, hronične infekcije bubrega, infekcije urinarnih puteva i prostate, kamena u bubregu, kao i stanja posle operativnih zahvata na bubrežno-mokraćnom traktu
  • kod bolesti organa za varenje i kožnih bolesti.

U svom jedinstvenom mineralnom sastavu Odmenjska voda u značajnim količinama sadrži selen – redak oligoelement koji je izuzetan antioksidans, dok sadržaj prirodnog u vodi rastvorenog kiseonika u količini od 10,5mg/l vode stavlja je na prvo mesto po količini kiseonika. Zbog niskog procenta natrijuma mogu je piti i osobe kojima je zabranjen unos kuhinjske soli kao i osobe sa povišenim krvnim pritiskom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Voda Odmenjska 1,5 l“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *