Venovin prirodni eliksir 750ml

1 recenzija

1.570,00 rsd

Opis

Venovin prirodni eliksir je jedinstven preparat koji predstavlja specijalnu podršku krvnom sistemu i cirkulaciji. Upotreba Venovina može sprečiti pojavu tegoba kod oslabljene cirkulacije, arterioskleroze, tromboze, gangrene, krvnog prtiska, otvorenih rana.

Venovin ima svojstva da prečišćava krvne sudove, i da sa zidova krvnih sudova skida štetne naslage. Venovinom se postižu izuzetni rezultati. Nema kontraindikacija, a zbog svoje snage i multiefikasnosti pripada grupi najboljih eliksira za očuvanje vitalnosti i zdravlja.

VENOVIN se svima preporučuje preventivno, a posebno: 
-osobama sa izraženim poremećajima periferne cirkulacije (hladne ruke i noge)
-osobama sa okluzijom krvnih sudova (arterioskleroza)
-osobama sa dubokom venskom trombozom
-osobama sa povećanim krvnim pritiskom
-osobama koje boluju od sećerne bolesti
-osobama sa gangrenom

Sastav: Crveno vino (sa 0% alkohola), neven, matičnjak, petrovac, majčina dušica, hajdučka trava, kopriva, plućnjak.

Crveno vino ima više od 600 sastojaka koji ekstrahovani sa mešavinom lekovitih biljaka povećavaju elastičnost krvnih sudova, deluju antitrombogeno i antiinflamatorno (sprečavaju stvaranje tromba i upalu). Venovin je bogat polifenolnim sastojcima – flavonoidima koji deluju vazoprotektivno (smanjuju propustljivost i povećavaju elastičnost zidova krvnih sudova), antioksidativno, antiinflamatorno, antitrobogeno i potencijalno antikancerogeno. Rezveratrol je prirodno jedinjenje koje se nalazi u crvenom vinu i za koje postoje naučni dokazi da štiti od brojnih hroničnih bolesti ali i od onkoloških oboljenja.

Način upotrebe:

  • Osobe sa problemima slabe periferne cirkulacije i arterioskleroze: 200 ml dnevno podeljeno u dve ili tri jednake doze pola sata pre jela.
  • Kod osoba sa ozbiljnijim oboljenjima krvnih sudova, otvorenim ranama, trombozom, gangrenom: 300 ml dnevno podeljeno u dve ili tri doze pola sata pre jela.
  • Venovin se preporučuje preventivno svim osobama iznad 30 godina u dnevnoj dozi od 50 do 100 ml. Terapija traje obavezno dva meseca, a za teže bolesti duže. Osećaj objektivnog poboljšanja stanja organizma oseća se najčešće nakon 10 do 15 dana kontinuiranog korišćenja.

Napomene: 
Venovin se ne preporučuje deci do 18 godina, trudnicama, kao i ženama koje doje. Venovin u sebi ne sadrži nikakve hemikalije, toksine niti bilo kakva druga neprirodna sredstva koja bi mogla štetiti bilo kom delu čovečijeg organizama. Venovin je proizveden od lekovitog bilja koje nije izloženo hemijskim i toksičnim materijama i kvalitetng čistog crvenog vina bez ikakvih hemijskih dodataka.
Venovin se može koristiti paraleno sa drugim lekovima i to neće ublažiti nihovo dejstvo već će samo pomoći njihovu efikasnost. Zbog kvaliteta Venovina ne postoje nikakve kontraindikacije i neželjeni efekti. Nije preporučljivo paralelno korišćenje sa alkoholnim tinkturama.

1 recenzija za Venovin prirodni eliksir 750ml

  1. Irina

    Sjajan proizvod

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *