Terranova vitamin B12 50 kapsula

2.160,00 rsd

Šifra proizvoda: 429 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Terranova vitamin B12 je dodatak ishrani za odrasle sa vitaminom B12 u obliku metilkobalamina. Ovaj vitamin je posebno važan za zdravlje nervnih ćelija, ali i za stvaranje DNK i genetskog materijala. Takođe je neophodan i za stvaranje crvenih krvnih zrnaca. Dodatno, metilkobalamin učestvuje u energetskom metabolizmu i imunom odgovoru organizma. Često se savetuje dodatan unos vitamina B12 kod starijih osoba i kod osoba koje dugotrajno piju lekove za smanjenje lučenja želudačne kiseline, jer ovi lekovi smanjuju apsorpciju vitamina B12 iz hrane.

Prirodan proizvod bez punilaca, nosača, konzervanasa i ostalih aditiva. Ne sadrži soju niti dodate šećere, već samo one koji su prirodno prisutni u biljkama. Pogodan za osobe na veganskom i vegetarijanskom načinu ishrane.

Jedna vegetarijanska kapsula sadrži:

MAGNIFOOD KOMPLEKS 350mg

koji sadrži:
Stabilizovane pirinčane mekinje 175mg
List peršuna 50mg
List maslačka 50mg
Cveklin sok i list 25mg
Koren đumbira 25mg
Koren lincure 25mg
Vegetarijanski omot kapsule 95mg

aktivni sastojak je:
Vitamin B12 (metilkobalamin) 500µg

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno uz obrok.

Zemlja porekla: Velika Britanija

Poklon prirode našem zdravlju

Terranovin holistički proizvod koristi čini tzv. Magnifood kompleks: liofilizovani sastojci orgasnki gajenih biljaka koje su bogate fitonutrijentima i mikroelementima. Dakle svaki vitamin, mineral, i bilo koji drugi aktivni sastojak u Terranova suplementima je iz potpuno prirodnog izvora.

Istraživanja pokazuju da je postupak liofilizacije superiorniji od drugih metoda sušenja, jer biljke tako zadrže svoju potentnost, visoku rastvoriljivost i veću stabilnost. Pažljivim odabirom sastojaka povećava se bioraspoloživost i iskoristljivost proizvoda, a samim tim i njegova ukupna nutritivna vrednost. U ovakvom okruženju, sastojci su zaštićeni od oksidativnih procesa, dok im dotanu stabilnost pruža tamna staklena ambalaža.

Brand

Terranova

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Terranova vitamin B12 50 kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *