Terranova Crveni pirinač kompleks 50 kapsula

5.448,00 rsd

Šifra proizvoda: 2112 Kategorije: ,

Opis

Crveni pirinač je poznat po tome što povoljno deluje na stabilizaciju krvnog pritiska, i održavanje zdravog nivoa holesterola, kao i regulaciju glukoze u krvi. Sadrži patentirani Ankascin 568-R® – inovativno fermentisan pirinač sa crvenim kvasom koji sadrži dva aktivna jedinjenja, monascin i ankaflavin. Crveni pirinač kompleks ne sadrži monakolin K, tako da ne dovodi do neželjnih efekata kao što su bol i slabost u mišićima, umor, toksičnost bubrega i jetre.

Sprovedene studije su pokazale da preparat pozitivno utiče na sniženje ukupnog i LDL hoelsterola, kao i jutarnjeg nivoa glukoze u krvi.

Preporučen dnevni unos: Odrasli 2 – 4 kapsule dnevno uz obrok.

DVE VEGETARIJANSKE KAPSULE SADRŽE:

MAGNIFOOD KOMPLEKS…………………………………………………………….350 mg

List Matcha zelenog čaja (Camelia sinensis)*…………………………………..150 mg

Plod aronije (Aronia melanocarpa)*liofilizat ……………………… ……………100 mg

List artičoke (Cynara scolymus)*liofilizat…………………………………………..50 mg

Rizom đumbira (Zingiber officinale)*liofilizat……………………………………..50 mg

Ekstraktcrveni pirinač( Ankascin 568-R® fermentisan gljivicom Monascus purpureus)

bez monakolina…………………110 mg

alfa-Lipoinska kiselina…………………………………………………………………….50 m

Napomena: Ne preporučuje se tokom trudnoće i dojenja osim po savetu zdravstvenog radnika. Ako uzimate antikoagulanse, antihipertenzivne lekove ili bilo koji drugi lek na recept, konsultujte se sa lekarom.

Poklon prirode našem zdravlju

Terranovin holistički proizvod koristi čini tzv. Magnifood kompleks: liofilizovani sastojci orgasnki gajenih biljaka koje su bogate fitonutrijentima i mikroelementima. Dakle svaki vitamin, mineral, i bilo koji drugi aktivni sastojak u Terranova suplementima je iz potpuno prirodnog izvora.

Istraživanja pokazuju da je postupak liofilizacije superiorniji od drugih metoda sušenja, jer biljke tako zadrže svoju potentnost, visoku rastvoriljivost i veću stabilnost. Pažljivim odabirom sastojaka povećava se bioraspoloživost i iskoristljivost proizvoda, a samim tim i njegova ukupna nutritivna vrednost. U ovakvom okruženju, sastojci su zaštićeni od oksidativnih procesa, dok im dotanu stabilnost pruža tamna staklena ambalaža.

Brand

Terranova

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Terranova Crveni pirinač kompleks 50 kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *