Super collagen beauty 60 tableta

3.240,00 rsd

Šifra proizvoda: 1357 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Super collagen beauty je dijetetski suplement koji sadrži 2 g (2000 mg) kolagena tipa I i III u jednoj tableti. Pored kolagena, ovaj dodatak ishrani sadrži i biotin i vitamin C, a namenjen je održavanju nivoa kolagena u organizmu i hidrataciji zrele kože.

Kolagen je osnovni protein ljudskog organizma, 30% organizma čine kolagena vlakna od kojih tip I i III čine 90% svih kolagenskih vlakana. Kao takav kolagen je neophodan za rast, razvoj i regeneraciju mišića, ligamenata, tetiva i kostiju.

Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji hrskavice, krvnih sudova, kože, desni i zuba. Biotin doprinosi održavanju normalne kose, sluzokože i kože, i doprinosi normalnom energetskom metabolizmu.

Sastav jedne tablete: goveđi kolagen tipa I i III (2000 mg), magnezijum-stearat, kalcijum-L-askorbat (koji obezbeđuje 20 mg vitamina C) i biotin (500 mcg).

Način upotrebe: preporučena upotreba Super collagen beauty je jedna tableta dnevno. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Napomene: proizvod ne treba da konzumiraju osobe koje su alergične na neki od njegovih sastojaka. Nije namenjen trudnicama, dojiljama, ni deci mlađoj od 18 godina.

Zemlja porekla: SAD.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super collagen beauty 60 tableta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *