S.Boulardii Bulacol 500 10 kapsula

792,00 rsd

Šifra proizvoda: 586 Kategorije: , Oznaka:

Opis

S.Boulardii Bulacol 500 je dodatak ishrani na bazi probiotskog kvasca : Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula. S. boulardii deluje u lumenu creva gde doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava intenzitet i trajanje stomačnih tegoba kao što su dijareja, mučnina, bol u stomaku.

Kapsule suplementa S.Boulardii Bulacol 500 su biljnog porekla, pa ih mogu koristiti vegani i vegetarijanci.

1 kapsula sadrži: 500mg (5 milijardi živih ćelija u trenutku pakovanja)Kultura mikroorganizama Saccharomyces boulardii. Ostali sastojci: stabilizator hidroksipropilmetilceluloza (sastojak kapsule).

Način upotrebe i dodatne informacije:

Jednu kapsulu progutati sa malo tečnosti. U slučaju da se preparat primenjuje kod osoba koje ne mogu da progutaju kapsulu, kapsula se može otvoriti i njen sadržaj razmutiti u maloj količini tečnosti i odmah popiti. Uzimanje preparata nije vezano za uzimanje obroka.

S.Boulardii Bulacol 500 se može primenjivati kod odraslih, tokom i nakon antibiotske terapije. Osobe na terapiji antimikoticima ne treba da koriste ovaj suplement zbog mogućeg izostanka terapijskog dejstva. Primena proizvoda sa Saccharomyces cerevisiae var. boulardii se ne preporučuje kod imunokompromitovanih osoba, osoba na imunosupresivnoj terapiji, uključujući i pacijente sa alograftom, kod osoba sa krvavom dijarejom, kao ni kod osoba sa centralnim venskim kateterom. Istovremeno konzumiranje alkohola sa proizvodom S.Boulardii Bulacol 500 može da umanji efikasnost proizvoda, jer alkohol ubija mikroorganizme koje ovaj proizvod sadrži.

Brand

Hemofarm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „S.Boulardii Bulacol 500 10 kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *