Prirodna bela glina za oralnu upotrebu 150g

600,00 rsd

Šifra proizvoda: 619 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Prirodna bela glina za oralnu upotrebu je dodatak ishrani koji se koristi za jačanje imuniteta i poboljšanje vitalnosti organizma.

Bela glina snažno čisti organizam upijanjem i izbacivanjem toksina koji su, po tradicionalnoj istočnjačkoj medicini, uzročnici svih bolesti. Glina ne ostavlja hemijske zaostatke u organizmu, pa se može smatrati ekološkim proizvodom.

Način upotrebe: Postupak pripreme gline je uvek isti – svako veče jednu punu kafenu kašičicu gline, najbolje drvenu, potpiti u čašu vode (ne mešati) i poklopiti. Ostaviti da prenoći. Glina se potapa u prokuvanu prohlađenu ili mineralnu negaziranu vodu.

Terapija podrazumeva kombinovano uzimanje gline (pije se i aplikuje). Glinu treba uzimati najmanje 5 sati pre ili posle upotrebe lekova i preparata vitamina i minerala, u suprotnom može doci do smnajenja njihove efikasnosti.  Glina se uvek pije pola sata pre jela ili dva do tri sata posle jela, osim u slučaju trovanja. Glina se potapa u prokuvanu (ohlađenu) ili mineralnu, negaziranu vodu.  Za vreme terapije glinom obavezno se mrora piti dovolno vode (6-8 caša dnevno). Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.  Starije i osetljivije osobe treba da predviđenu dnevnu količinu gline podeljenu na tri dela, i popiju sa malo više vode. Trudnice i žene koje doje treba da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja preparata.

Važne napomene:  Glinu ne treba pirpemati u metalnim posudama i sa metalnim priborom. Jednom korišćena glina je za bacanje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prirodna bela glina za oralnu upotrebu 150g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *