Perga i matični mleč 500g Trailović

1.560,00 rsd

Šifra proizvoda: 1108 Kategorije: ,

Opis

Perga i matični mleč sa polenom i propolisom u medu poreklom sa Homolja. Homoljske planine su prava ekološka oaza istočne Srbije koja predstavlja biser netaknute prirode. Homolje su riznica raznovrsne bujne flore koja obiluje bogatstvom biljnog sveta na svojim obroncima.

Ova mešavina predstavlja pravi koktel korisnih elemenata potrebnih za rad našeg organizma. Jača organizam, i poboljšava odbrambene i imune mehanizme. Pokazuje dobro dejstvo kod oboljenja disajnih puteva, rana i ginekoloških oboljenja.

Perga predstavlja fermentisani polen. Pčele unose polen u saće, čuvaju ga i obogaćuju enzimima pa on fermentira minimum 21 dan u košnici. Kada perga sazri, pčele je konzerviraju tankim slojem meda. U toku fermentacije dolazi do obogaćivanja polena raznim aminokiselinama, fitohemikalijama i dobrim mikroorganizmima, što pergu čini lako usvojivom hranom koja povoljno deluje na zdravlje čoveka. Perga se po svom hemijskom sastavu dosta razlikuje od polena – ima više slobodnih aminokiselina, vitamina K i folne kiseline u odnosu na polen.

Sastav:

– Livadski med 440 g
– Polen 50 g
– Perga 5 g
– Matični mleč 5 g
– Propolis 2.5 g

Način upotrebe: Konzumiraju se dve do tri kašičice mešavine i to tako što se tope u ustima. Preporučuje se konzumiranje drvenom kašičicom.

Napomena: Ne preporučuje se osobama koje su alergične na pčelinje proizvode.

Brand

Pčelarstvo Trailović

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Perga i matični mleč 500g Trailović“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *