Opis
Organski mugi miso je slana fermentisana pasta od ječma i soje.
Samo jedna kašičica mugi misa dnevno dovoljna je da pomogne organizmu da dobrim varenjem dođe do velike količine energije, pojača imunitet i odbranu od bolesti a čak i da podstakne organizam da nađe put izlečenja. Miso sadrži enzime i laktobacile nastale u procesu višegodišnje prirodne fermentacije, a koji omogućavaju bolje lučenje želudačnih sokova, lakše varenje i veću iskorišćenost hranjivih materija. Sadrži i kalcijum, fosfor, gvožđe, natrijum, kalijum, i bioflavonide. Zbog svega ovoga, miso pasta se u zemlji porekla (Japanu) više smatra prevencijom i suplementacijom nego hranom.
Sastav: ječam iz organskog uzgoja (48 %), celo zrno soje (22 %), morska so, voda, kodži (aspergillus oryzae).
Način upotrebe: kašičicu miso paste rastopiti u malo supe i sipati nazad u sud na kraju kuvanja.
Recenzije
Još nema komentara.