Herbs&Honey Antiox 250g

1.762,00 rsd

Šifra proizvoda: 2261 Kategorije: , ,

Opis

Herbs and Honey Antiox 250g

Jedinstvena kombinacija moćnih prirodnih antioksidanasa.

Ukoliko ste hronično umorni, pod emotivnim stresom, radite težak fizički posaosportista steoporavljate se od bolesti, želite da očuvate svoje zdravlje, pojačate imunitet, sprečite ubrzano starenje organizma, zdrava ishrana vam nije “jača” strana, izloženi ste zagađenju uključujući i duvanski dim i zračenju, želite da imate blistav ten, budete puni energije
– ANTIOX je preparat kao stvoren po vašoj meri!

HERBS&HONEY ANTIOX JE JEDINSTVENA KOMBINACIJA BOBIČASTOG VOĆA NAJVEĆEG ANTIOKSIDATIVNOG POTENCIJALA I CVETNOG MEDA.

Sastav: kupina, malina, crna zova, borovnica, med

Kupine su voće koje se ceni zbog svojih lekovitih svojstava. One sadrže visok nivo antioksidanata, kao što su flavonoidi i vitamini C i K, koji pomažu u sprečavanju oksidativnog stresa i štite od slobodnih radikala. Kupine takođe sadrže malu količinu vitamina A, kalijuma i magnezijuma.

Kupine se često koriste u ishrani kao sredstvo za poboljšanje zdravlja srca i smanjenje rizika od srčanih oboljenja. One mogu da smanje nivo holesterola u krvi i pomažu u regulaciji krvnog pritiska. Kupine takođe mogu da poboljšaju vid i pomognu u sprečavanju određenih oboljenja oka, poput katarakte.

Kupine se takođe smatraju efikasnim sredstvom za poboljšanje imuniteta, jer sadrže velike količine antioksidanata koji pomažu u borbi protiv infekcija. One takođe mogu da pomognu u smanjenju upala i poboljšaju zdravlje kože.

Zemlja porekla: Srbija

Brand

Herbs&Honey

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Herbs&Honey Antiox 250g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *