Femisan A kapi 30ml

1.296,00 rsd

Opis

Femisan A je dodatak ishrani na bazi vodeno-alkoholnih ekstrakata herbe virka, herbe hajdučke trave, cveta nevena, herbe crvenog zdravca, lista maline i lista peršuna. Femisan A kapi doprinose normalnom hormonskom balansu i plodnosti.

Herba virka ublažava tegobe pre i tokom menstrualnog ciklusa. Herba crvenog zdravca pomaže očuvanju dobrih polnih funkcija, dok herba hajdučke trave smiruje grčeve u stomaku kod žena.

Više biljaka u Femisan A kapima ima spazmolitičko dejstvo : smanjuju grč materice i znatno olakšavaju bolne cikluse. Ovaj biljni proizvod smiruje upalne procese na jajnicima i materici snažnim dejstvom etarskih ulja, tanina i sumpornih heterozida koji se smatraju najjačim biljnim antisepticima.

Upotreba se preporučuje kod cisti i upala na jajnicima, poremećaja menstrualnog (neredovan) ciklusa, bolnih mentruacija, endometrioza, PCOS (sindroma policističnih jajnika), fibrocističnih promena u dojkama, ženske neplodnosti, ranica na grliću materice, PMS-a.

NAČIN PRIMENE:

Jednu porciju (60 kapi/3ml) rastvoriti u čaši vode i popiti jednom do četiri puta dnevno pre jela. Doza od 2 x 60 kapi se pokazala dovoljna u većini slučajeva. Kod dismenorea (bolnih menstruacija) kapi piti 3-5 dana pred ciklus i za vreme ciklusa, 3 puta dnevno po 20 kapi.

Preporuka je da se Femisan A kapi koriste u periodu od 3 meseca, nakon toga se pravi pauza 2 nedelje, pa se terapija ponavlja na isti način. Ovim ritmom se kapi mogu koristiti neograničeno dugo, tj. dok se ne postignu očekivani rezultati.

SASTAV:

Vodeno etanolskog rastvora herbe virka  (Alchemilla vulgaris herba) 30%,

Vodeno etanolskog rastvora herbe hajdučke trave (Achillea millefolium herba) 20%,

Vodeno etanolskog rastvora cveta nevena (Calendulae flos) 15%,

Vodeno etanolskog rastvora herbe zdravca (Geranium robertianum herba) 15%,

vodeno etanolskog rastvora ekstrakt lista maline (Rubus idaeus) 10%,

Vodeno etanolskog rastvora lista peršuna (Petroselini folium) 10%

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Femisan A kapi 30ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *