Eterično ulje lavanda 5ml Siempreviva Oils

300,00 rsd

Šifra proizvoda: 1880 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Poznato po brojnim namenama, eterično ulje lavande jedno je od najpopularnijih i najsvestranijih ulja. Jedno je od najbezbednijih ulja i može se nanositi direktno na kožu u manjim količinama (1-2 kapi).

Lavanda ima lep, cvetni, biljni miris i takođe je veoma cenjena zbog svojih mnogobrojnih terapeutskih svojstava. Najpoznatije je po svom opuštajućem i umirujućem efektu. Eterično ulje lavande se koristi za suzbijanje nervoze, uznemirenosti, glavobolje, depresije i stresa. Pre spavanja se može raspršiti aroma difuzerom u vazduh kako bi promovisaa miran san a može se dodati i omiljenom losionu ili noćnoj kremi za umirenje kože. Takođe se može razblažiti sa baznim uljima kako bi se smanjio izgled ožiljaka i umirile promene na koži kao što su opekotine od sunca.

Latinski naziv: Lavandula angustifolia

Uzgoj: ekološki.

Način dobijanja: parnom destilacijom.

Deo biljke: cvetni vrhovi.

Sastav: 100% čisto i nerazblaženo, bez aditiva i primesa.

Glavni hemijski sastojci: linalool, linalyl acetate, lavandulyl acetate, terpinene-4-ol.

Aroma: sveža, slatka i cvetna.

NAPOMENE:

Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Ako ste trudni ili dojite, ili uzimate određene lekove pre upotrebe konsultujte svog lekara. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba. Eterična ulja, hidrolati i macerati nisu hrana ili dodatak ishrani, pa ne dolaze uz uputstvo za upotrebu. Na tržištu se nalaze kao sirovine, što znači da od krajnjeg korisnika zavisi za šta će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razblažiti pre nanošenja na kožu (izuzeci: rimska kamilica i lavanda po 1-2 kapi i čajevac direktno na akne).

Zemlja porekla: Srbija.

Brand

Siempreviva Oils

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Eterično ulje lavanda 5ml Siempreviva Oils“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *