Eterično ulje kamilica 5ml Siempreviva Oils

840,00 rsd

Šifra proizvoda: 1887 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Moćan, slatkast miris rimske kamilice omiljen je kod korisnika eteričnih ulja koji žele da ubrzaju i olakšaju uspavljivanje dece i odraslih. Stvara opuštajuću i umirujuću atmosferu i pomaže u oslobađanju napetosti.

Dovoljna je jedna kap (bez dodatka biljnog ulja za odrasle) na ručni zglob ili zadnjem delu vrata da se oseti umirujuće delovanje. Takođe je bezbedno za lokalnu primenu kod dece kada se pravilno razblaži. U kozmetici je rimska kamilica čest sastojak proizvoda za negu kože, šampona i sapuna.

U lokalnoj primeni, može pomoći u smirivanju svrba, iritacije ili crvenila. Ovo ulje takođe može da posluži kod smetnji probavnog sistema kao što su gas, refluks kiseline, probavne smetnje i mučnina.

Latinski naziv: Anthemis nobilis = rimska kamilica

Uzgoj: ekološki.

Način dobijanja: parnom destilacijom.

Deo biljke: cvet, gornji deo biljke.

Sastav: 100% čisto i nerazblaženo, bez aditiva i primesa.

Glavni hemijski sastojci: isobutyl angelate, Isobutyl butyrate, Methylbutyl isobutyrate.

Aroma: cvetna, slatka i medna.

NAPOMENE:

Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Ako ste trudni ili dojite, ili uzimate određene lekove pre upotrebe konsultujte svog lekara. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba. Eterična ulja, hidrolati i macerati nisu hrana ili dodatak ishrani, pa ne dolaze uz uputstvo za upotrebu. Na tržištu se nalaze kao sirovine, što znači da od krajnjeg korisnika zavisi za šta će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razblažiti pre nanošenja na kožu (izuzeci: rimska kamilica i lavanda po 1-2 kapi i čajevac direktno na akne).

Zemlja porekla: Srbija.

Brand

Siempreviva Oils

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Eterično ulje kamilica 5ml Siempreviva Oils“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *