Etarsko ulje anisa 10ml Sinefarm

380,00 rsd

Šifra proizvoda: 895 Kategorije: ,

Opis

Sinefarm etarsko ulje anisa ima umirujuće dejstvo na nervni sistem. Koristi se kod anksioznosti, depresije, nervoze i stresa, kao i kod nesanice. Ulje anisa može ubrzati cirkulaciju i olakšati simptome reume i artritisa. Efikasno je i za uklanjanja celulita. Olakšava iskašljavanje i ublažava poteškoće kod astme, bronhitisa i drugih respiratornih tegoba.

Upotreba: etarsko ulje anisa treba koristiti u malim količinama. Dobro se meša sa etarskim uljima đumbira, cimeta i karanfilića. Sve više koristi se za oplemenjivanje pilinga za lice i telo, šampona i kupki, zbog svog naglašenog dejstva na mikrocirkulaciju kože. Dobro se meša i sa velikim brojem biljnih ulja : bademovo, kokosovo, maslinovo, ricinusovo, ulje pšenicnih klica, jojoba ulje, ulje avokada…

Upozorenja i ograničenja pri upotrebi: u velikim dozama, ulje anisa ima opojne efekte i usporava disanje i cirkulaciju. Može izazvati iritaciju određenih tipova kože. Ne preporučuje se korišćenje kod trudnica, dojilja i dece, niti kod osoba koje boluju od hormonskih tumora. Ne sme se nanositi direktno na kožu ili sluzokožu. Nije za oralnu upotrebu. Čuvati zaštićeno od svetlosti i toplote, van domašaja dece.

Brand

Sinefarm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Etarsko ulje anisa 10ml Sinefarm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *