BioGaia probiotske kapi 5ml

1.470,00 rsd

Šifra proizvoda: 585 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

BioGaia probiotske kapi sadrže Lactobacillus reuteri Protectis: prirodne laktobakterije koje pomažu uspostavljanju ravnoteže u digestivnom traktu. Ove kapi jesu jednostavan, bezbedan i delotvoran način da se održi adekvatna koncentracija bakterija u crevnoj flori beba.

Koriste se protiv grčeva kod beba, dijareje, tokom uzimanja antibiotika, i za jačanje imuniteta.

Kapi su 100% bezbedne za bebe od prvog dana rođenja i pogodne za korišćenje tokom dužeg vremenskog perioda. Lactobacillus reuteri Protectis je potpuno prirodnog porekla, jer se dobija iz majčinog mleka. Bez šećera i laktoze, a nivo glutena je ispod granične vrednosti za proizvode bez glutena u Evropskoj uniji.

Sastav: Suncokretovo ulje, trigliceridi masnih kiselina srednjeg lanca, kultura bakterija Lactobacillus reuteri DSM 17938 (ProtectisTM).

Uputstvo i saveti za upotrebu: Pet kapi jedanput dnevno. Ova količina obezbeđuje preporučenu dozu od 100 miliona živih aktivnih bakterija Lactobacillus reuteri Protectis.

Potrebno je dobro protresti bočicu pre upotrebe (10 sekundi), i nakon toga nagnuti vrh bočice pod uglom od 45 stepeni dok se polako ne formiraju kapi. Kapi mogu da se sipaju na kašiku ili da se dodaju u mleko, vodu ili bilo koji drugi odgovarajući napitak ili hranu – neće promeniti ukus napitka niti hrane. Ne bi ih trebalo dodavati u vruće napitke ili vruću hranu i ne bi trebalo direktno sipati iz bočice u usta, jer to može da ošteti žive kulture bakterije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BioGaia probiotske kapi 5ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *