Babytol DHA omega 30 Twist-off kapsula

950,00 rsd

Šifra proizvoda: 577 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Jedna “twist-off” kapsula dijetetskog proizvoda Babytol DHA Omega sadrži 100 mg DHA omega-3 masne kiseline koja ima ključnu ulogu u razvoju nervnog sistema i mentalnih funkcija deteta. Bebin mozak se intenzivno razvija u prvim mesecima – a osim što je važna za normalan razvoj mozga, DHA je ključna i za oštrinu vida i funkcije oka.

DHA Omega – 3 masna kiselina u proizvodu potiče iz ulja dobijenog iz priorodnih, morskih mikroalgi  – najbogatijeg izvora ove masne kiseline, visokog kvaliteta, i bez onečišćenja, pa predstavlja najbezbedniji izvor DHA za primenu kod novorođenčadi.

Na osnovu preporuka Evropske agencije za bezbednost hrane (EFSA), neonatolozi i pedijatri u Evropi i regionu, preporučuju suplementaciju 100 mg DHA omega-3 masne kiseline dnevno, od samog rođenja do navršene 2. godine.

Važne informacije za roditelje:

Ukoliko Vaša beba dobija Babytol D3 + K1 do kraja trećeg meseca nakon rođenja, preporučeno je da uz Babytol D3+ K1 dobije i Babytol DHA omega sa 100 mg DHA u dnevnoj dozi. Posle završetka primene Babytol D3+ K1 nastavite sa primenom Babytol D3 + DHA Omega, jer ovaj Babytol sadrži i DHA i vitamin D3 koji su izuzetno važni za pravilan razvoj bebe do kraja treće godine.

Twist-off kapsula: komforna primena i precizno doziranje

Twist–off kapsule su od jestivog želatina sa dodatkom glicerola, potpuno bezbedne za primenu kod novorođenčadi. Jednostavno se okreće gornji deo koji liči na rep ribice dok se skoro ne pokida. Zatim se gornji deo povuče i otkine, a sadržaj istisne direktno u bebina usta. Potrebna je pažnja pri otvaranju kapsule, da ulje ne iscuri, jer kapusla može postati klizava i beba može dobiti manje aktivnih sastojaka nego šti bi trebalo.

Daje se jedna kapsula dnevno, a sadržaj se može istisnuti i u kašičicu čaja, vode ili mleka.

 

Brand

4U Pharma

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Babytol DHA omega 30 Twist-off kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *