Babytol D3 + DHA omega 30 Twist-off kapsula

1.130,00 rsd

Šifra proizvoda: 580 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Babytol D3 + DHA omega je dodatak ishrani koji u jednoj twist-off kapsuli sadrži 400 i.j. vitamina D3 i 100 mg DHA omega-3 masne kiseline.

Vitamin D3 je neophodan bebi od samog rođenja – pomaže apsorpciju važnih minerala kalcijuma i fosfora iz digestivnog trakta i time omogućava normalan razvoj i rast zuba i kostiju. Unosom vitamina D sprečava se razvoj deficita kod novorođenčadi, što je jako važno jer nedostatak ovog vitamina može izazvati lomljivost kostiju, demineralizaciju i krhke kosti, odnosno rahitis.

DHA omega-3 masne kiseline koja ima ključnu ulogu u razvoju nervnog sistema i mentalnih funkcija deteta. Bebin mozak se intenzivno razvija u prvim mesecima – a osim što je važna za normalan razvoj mozga, DHA je ključna i za oštrinu vida i funkcije oka. DHA Omega – 3 masna kiselina u proizvodu potiče iz ulja dobijenog iz priorodnih, morskih mikroalgi  – najbogatijeg izvora ove masne kiseline, visokog kvaliteta, i bez onečišćenja, pa predstavlja najbezbedniji izvor DHA za primenu kod novorođenčadi.

Važne informacije za roditelje:

Ukoliko Vaša beba dobija Babytol D3 + K1 do kraja trećeg meseca nakon rođenja, preporučeno je da uz Babytol D3+ K1 dobije i Babytol DHA omega sa 100 mg DHA u dnevnoj dozi. Posle završetka primene Babytol D3+ K1 nastavite sa primenom Babytol D3 + DHA Omega, jer ovaj Babytol sadrži i DHA i vitamin D3 koji su izuzetno važni za pravilan razvoj bebe do kraja treće godine.

Twist-off kapsula: komforna primena i precizno doziranje

Twist–off kapsule su od jestivog želatina sa dodatkom glicerola, potpuno bezbedne za primenu kod novorođenčadi. Jednostavno se okreće gornji deo koji liči na rep ribice dok se skoro ne pokida. Zatim se gornji deo povuče i otkine, a sadržaj istisne direktno u bebina usta. Potrebna je pažnja pri otvaranju kapsule, da ulje ne iscuri, jer kapusla može postati klizava i beba može dobiti manje aktivnih sastojaka nego šti bi trebalo.

Daje se jedna kapsula dnevno, a sadržaj se može istisnuti i u kašičicu čaja, vode ili mleka.

Brand

4U Pharma

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Babytol D3 + DHA omega 30 Twist-off kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *