Urma u prahu 350g Tomoor

650,00 rsd

Šifra proizvoda: 2485 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Urma u prahu 350g Tomoor

Šećer od urme se proizvodi samo od urmi prirodnog kvaliteta. Proces uključuje mlevenje 100% prirodnih urmi u fini prah, spreman za upotrebu kao zamena za beli i smeđi šećer. Njegov praškasti oblik čini ga zdravom alternativom šećeru za potrebe kuvanja i pečenja. Osim toga, imate koristi od svih prirodnih kvaliteta urmi, jer se cele urme koriste samo za proizvodnju šećera od urme. Bogat je kalijumom, magnezijumom, bakrom i drugim vitaminima i mineralima.

Sastav:  100% prirodne urme Sukkari / Khalas fino mlevene i bez ikakvih aditiva, bez koštica i bez nečistoća.

Proizvedeno od osušenih urmi, samlevenih u fini prah. Bogat vlaknima i antioksidansima. Nizak glikemijski indeks.

Bez glutena.

Upotreba: Koristi se kao zdravi zaslađivač, napravljen od urmi premijum kvaliteta, prilikom pripreme kolača. Može se dodavati u musli obroke ili granolu.
Zbog vlaknaste prirode urmi, šećer od urme se neće odmah rastvoriti niti otopiti. Tomoor urma u prahu je savršena zamena za rafinisani beli i smeđi šećer. 100% prirodan čist i zdrav zaslađivač. Koristite urmin šećer kao zdravu alternativu kuvanju, pečenju, mešanju sa žitaricama i jogurtom, dodajući obrocima. Svoj obični beli ili smeđi šećer možete potpuno zameniti  šećerom od urme. Ne koristite urmu u prahu u kafi ili čaju jer se ne rastvara odmah i utiče na ukus toplih napitaka.

Brand

Tomoor

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Urma u prahu 350g Tomoor“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *