Una de Gato 60 kapsula Srce Priorde

1.083,00 rsd

Šifra proizvoda: 621 Kategorije: ,

Opis

Una de Gato je dodatak ishrani na bazi mačje kandže (Uncaria tomentosa) namenjen jačanju imuniteta.

Neki od studijama dokazanih efekata mačje kandže na naš organzam:

  • Antivirusno
  • Antibakterijsko
  • Imunostimulatorno
  • Antioksidativno
  • Antimutageno
  • Antireumatski zbog antiinflamatornog i analgetskog dejstva
  • Pomaže u čišćenju digestivnog trakta

Sastav: standardizovani suvi ektrakt kore mačije kandže (Uncaria tometosa) 10:1 (min.3% alkaloida) : 180 mg; sredstvo za zgrudvavanje: mikrokristalna celuloza; želatinska kapsula.

Način upotrebe: za povećanje imuniteta i u preventivne svrhe preporučena dnevna doza je 1-2 kapsule, nakon jela uz dosta tečnosti.

Važne napomene: ova biljka sadrži jedinjenja koja utiču na razređivanje krvi, pa je neophodno prekinuti sa upotrebom 10 do 15 dana pre i posle bilo koje hirurške intervencije. Osobe koje koriste antikoagulacione i antihipertenzivne lekove bi pre upotrebe ovog proizvoda trebalo da se posavetuju sa svojim lekarom. Ne preporučuje se upotreba tokom menstrualnog ciklusa zbog mogućeg povećanja krvarenja. Ne preporučuje se ženama koje planiraju potomstvo, trudnicama, dojiljama ni deci mlađoj od 18 godina. Osobe koje imaju bilo koje autoimuno oboljenje ili neki problem sa jetrom, ne bi trebalo da konzumiraju mačju kandžu.

Zemlja porekla: Peru.

Lekovita lijana iz prašuma Amazona

Una de Gato (Uncaria Tomentosa) je drvenasta lijana poreklom iz prašuma Amazona. Poznata je i kao “mačja kandža” zbog svojih malih, oštrih trnova povijenih unazad koji svojim izgledom podsećaju na mačije kandže.

Više od 2000 godina starosedeoci Amazonije su je koristili kao lek. Uspešno je lečila upalne procese, virusne i druge infekcije, čistila organizam i pomagala zarastanje rana, ali je blagotvorno delovala i na lečenje raznih bolesti, poput: artritisa, reumatizma, gastritisa, astme, dizenterije, čira na želudcu, gonoreje… Plemena koja žive oko Amazona i danas koriste Una de Gato tako što od njene kore prave razne čajeve i detokse.

 

Brand

Srce Prirode

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Una de Gato 60 kapsula Srce Priorde“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *