Terranova vitamin K2 100mcg 50 kapsula

3.855,00 rsd

Šifra proizvoda: 1681 Kategorije: ,

Opis

Vitamin K je poznat po svojoj ulozi u sintezi niza faktora koagulacije krvi i važan je i za stvaranje jakih, zdravih kostiju. U ovom prirodnom suplementu Vitamin K2 se nalazi u obliku MenaQ7 sa klinički dokazanom najboljom bioraspoloživošću. MenaQ7 poreklom iz leblebija ima važnu ulogu u sprečavanju taloženja kalcijuma na zidove krvnih sudovima.

Magnifood kompleks sadrži list kelja, peršuna, spanaća i korijandera koji stvaraju odgovarajuće okruženje za poboljšanu resorpciju vitamina K2. Prirodan proizvod bez punilaca, nosača, konzervanasa i ostalih aditiva. Ne sadrži soju niti dodate šećere, već samo one koji su prirodno prisutni u biljkama. Pogodan za osobe na veganskom i vegetarijanskom načinu ishrane.

Jedna vegetarijanska kapsula sadrži:

MAGNIFOOD KOMPLEKS…………………………………………….400mg

List kelja……………………………………………………………..150mg

List peršuna………………………………………………………..100mg

List spanaća……………………………………………………….100mg

List korijandera…………………………………………………….50mg

aktivni sastojak:

Vitamin K2 (kao MenaQ7 iz leblebija)……………………..100µg

Način upotrebe: odrasli – 1 kapsula dnevno.

Zemlja porekla: Velika Britanija

Poklon prirode našem zdravlju

Terranovin holistički proizvod koristi čini tzv. Magnifood kompleks: liofilizovani sastojci orgasnki gajenih biljaka koje su bogate fitonutrijentima i mikroelementima. Dakle svaki vitamin, mineral, i bilo koji drugi aktivni sastojak u Terranova suplementima je iz potpuno prirodnog izvora.

Istraživanja pokazuju da je postupak liofilizacije superiorniji od drugih metoda sušenja, jer biljke tako zadrže svoju potentnost, visoku rastvoriljivost i veću stabilnost. Pažljivim odabirom sastojaka povećava se bioraspoloživost i iskoristljivost proizvoda, a samim tim i njegova ukupna nutritivna vrednost. U ovakvom okruženju, sastojci su zaštićeni od oksidativnih procesa, dok im dodatnu stabilnost pruža tamna staklena ambalaža.

Brand

Terranova

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Terranova vitamin K2 100mcg 50 kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *