Terranova vitamin B6 50mg 50 kapsula

2.750,00 rsd

Šifra proizvoda: 1662 Kategorije: ,

Opis

Terranova vitamin B6 je prirodni dodatak ishrani koji sadrži piridoksal-5′-fosfat – biološki aktivan oblik vitamina B6. Ovaj vitamin je neophodan za pravilno funkcionisanje metabolizma amino-kiselina (proteina), šećera i masti. Smanjuje nivo homocisteina, a samim tim i rizik od infarkta miokarda. B6 utiče i na stvaranje krvnih ćelija.

Magnifood kompleks sadrži šipurak, seme zelenog ovsa, herbu, sok cvekle i seme bundeve koji su dodatni izvor vitamina C i vitamina B kompleksa. Prirodan proizvod bez punilaca, nosača, konzervanasa i ostalih aditiva. Ne sadrži soju niti dodate šećere, već samo one koji su prirodno prisutni u biljkama. Pogodan za osobe na veganskom i vegetarijanskom načinu ishrane.

Jedna vegetarijanska kapsula sadrži:

MAGNIFOOD KOMPLEKS…………………………………………………………….375mg

koji sadrži:

Stabilizovane pirinčane mekinje……………………………………………..175mg

Šipurak………………………………………………………………………………..50mg

Seme zelenog ovsa………………………………………………………………50mg

Sok i herba cvekle………………………………………………………………..50mg

Seme bundeve…………………………………………………………………….50mg

aktivni sastojak:

Vitamin B6 (kao piridoksal-5′-fosfat)……………………………………….50mg

Način upotrebe: odrasli – 1 kapsula dnevno.

Zemlja porekla: Velika Britanija

Poklon prirode našem zdravlju

Terranovin holistički proizvod koristi čini tzv. Magnifood kompleks: liofilizovani sastojci orgasnki gajenih biljaka koje su bogate fitonutrijentima i mikroelementima. Dakle svaki vitamin, mineral, i bilo koji drugi aktivni sastojak u Terranova suplementima je iz potpuno prirodnog izvora.

Istraživanja pokazuju da je postupak liofilizacije superiorniji od drugih metoda sušenja, jer biljke tako zadrže svoju potentnost, visoku rastvoriljivost i veću stabilnost. Pažljivim odabirom sastojaka povećava se bioraspoloživost i iskoristljivost proizvoda, a samim tim i njegova ukupna nutritivna vrednost. U ovakvom okruženju, sastojci su zaštićeni od oksidativnih procesa, dok im dodatnu stabilnost pruža tamna staklena ambalaža.

Brand

Terranova

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Terranova vitamin B6 50mg 50 kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *