Terranova koenzim Q10-magnezijum-glog kompleks 50 kapsula

2.880,00 rsd

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 1878 Kategorije: ,

Opis

Terranova koenzim Q10-magnezijum-glog kompleks deluje povoljno na kardiovaskularni sistem, nivo holesterola i nivo energije u organizmu.

Koenzim Q10 podstiče stvaranje energije na ćelijskom nivou, i koristi se kao dodatak terapiji brojnih kardiovaskularnih oboljenja, jer može smanjiti rizik od ateroskleroze. Magnezijum u obliku bisglicinata (helirani oblik sa odličnom apsorpcijom i bezlaksativnog neželjenog efekta). Glog ima naučno dokazan pozitivan efekat na nivou kardiovaskularnog sistema. Resveratrol deluje kardioprotektivno – u velikoj meri se nalazi u crvenom vinu, i zaslužan je za naučni feonomen “francuski paradoks”. Određene populacije u Francuskoj koje svakondevno konzumiraju crveno vino, paradoksalno manje oboljevaju od kardiovaskularnih oboljenja od ljudi koji ne konzumiraju crveno vino svakodnevno.

Prirodan proizvod dobijen od organski gajenih biljaka, bez punilaca, nosača, konzervanasa i ostalih aditiva. Ne sadrži soju niti dodate šećere, već samo one koji su prirodno prisutni u biljkama. Pogodan za osobe na veganskom i vegetarijanskom načinu ishrane.

Način upotrebe: Odrasli 1-2 kapsule dnevno uz obrok.

Napomena: Kontraindikovana je primena kod pacijenata na kardiotoničnim glikozidima kao i lekovima iz grupe beta blokatora i antiaritmika.

2 VEGETARIJANSKE KAPSULE SADRŽE:

Magnifood kompleks……………………………………………………………….500mg, koji sadrži:

Bobice gloga………………………………………………………………………….175mg

Asai bobice……………………………………………………………………………150mg

Bobice aronije………………………………………………………………………..100mg

Stabilizovane pirinčane mekinje……………………………………………….50mg

List artičoke…………………………………………………………………………..25mg

Magnezijum………………………………………………………………………….100mg

Koenzim Q10………………………………………………………………………..50mg

L-karnitin………………………………………………………………………………50mg

Taurin…………………………………………………………………………………..50mg

Kvercetin iz japanskog bagrema……………………………………………..50mg

alfa-Lipoinska kiselina……………………………………………………………10mg

Rezveratrol…………………………………………………………………………..10mg

Astaksantin………………………………………………………………………….500µg

Poklon prirode našem zdravlju

Terranovin holistički proizvod koristi tzv. Magnifood kompleks: liofilizovani sastojci orgasnki gajenih biljaka koje su bogate fitonutrijentima i mikroelementima. Dakle svaki vitamin, mineral, i bilo koji drugi aktivni sastojak u Terranova suplementima je iz potpuno prirodnog izvora.

Istraživanja pokazuju da je postupak liofilizacije superiorniji od drugih metoda sušenja, jer biljke tako zadrže svoju potentnost, visoku rastvoriljivost i veću stabilnost. Pažljivim odabirom sastojaka povećava se bioraspoloživost i iskoristljivost proizvoda, a samim tim i njegova ukupna nutritivna vrednost. U ovakvom okruženju, sastojci su zaštićeni od oksidativnih procesa, dok im dotanu stabilnost pruža tamna staklena ambalaža.

Brand

Terranova

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Terranova koenzim Q10-magnezijum-glog kompleks 50 kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *