Terranova Green pH alkaline powder 40g

4.343,00 rsd

Šifra proizvoda: 447 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Terranova Green pH alkaline powder je dodatak ishrani u obliku praha od samlevenih zelenih biljaka, bogat hlorofilom. Savremen način ishrane kao i hroničan stres snižavaju pH vrednost našeg organizma. Posledice toga su umor i nizak nivo energije, oslabljen imunitet, ubrzano starenje, gojaznost pa čak i razvoj kancera. Hlorofil iz biljaka je jaka alkalizujuća supstanca koja na potpuno prirodan način može povećati pH vrednost i smanjiti kiselost organizma.

Prirodan proizvod dobijen od organski gajenih biljaka, bez punilaca, nosača, konzervanasa i ostalih aditiva. Ne sadrži soju niti dodate šećere, već samo one koji su prirodno prisutni u biljkama. Pogodan za osobe na veganskom i vegetarijanskom načinu ishrane.

1/2 kafene kašičice (2,5 g) sadrži:

Kelj 500mg

List koprive 350mg

Spanać 350mg

Peršun 250mg

Endivija 250mg

Maslačkov list 250mg

Potočarka 250mg

Sok od pšenične trave 100mg

Klica brokule 100mg

Celer 100mg

Način upotrebe: 1/2 kašičice svakog dana u toku obroka, pomešana sa sokom ili vodom.

Zemlja porekla: Velika Britanija

Poklon prirode našem zdravlju

Terranovin holistički proizvod koristi čini tzv. Magnifood kompleks: liofilizovani sastojci orgasnki gajenih biljaka koje su bogate fitonutrijentima i mikroelementima. Dakle svaki vitamin, mineral, i bilo koji drugi aktivni sastojak u Terranova suplementima je iz potpuno prirodnog izvora.

Istraživanja pokazuju da je postupak liofilizacije superiorniji od drugih metoda sušenja, jer biljke tako zadrže svoju potentnost, visoku rastvoriljivost i veću stabilnost. Pažljivim odabirom sastojaka povećava se bioraspoloživost i iskoristljivost proizvoda, a samim tim i njegova ukupna nutritivna vrednost. U ovakvom okruženju, sastojci su zaštićeni od oksidativnih procesa, dok im dotanu stabilnost pruža tamna staklena ambalaža.

Brand

Terranova

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Terranova Green pH alkaline powder 40g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *