Probiotic 10 kapsula Hemofarm

600,00 rsd

Šifra proizvoda: 639 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Probiotic je dodatak ishrani koji se preporučuje odraslima i deci, posebno kada postoji rizik od narušavanja prirodnog sastava i ravnoteže mikroflore, ili u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu mikrofloru koja može biti oštećena delovanjem različitih faktora kao što su:

  • promenjena ili nepravilna ishrana,
  • neadekvatan kvalitet vode za piće,
  • uzimanje antibiotika,
  • prisustvo infekcije,
  • privremena promena mesta boravka ili klimatskih uslova.

Crevna mikroflora sadejstvuje sa imunim sistemom uvek kada je organizam izložen nekom štetnom agensu. Dodatno, creva su najveći organ imunog sistema čoveka jer se u njihovom zidu nalazi 60-70% ukupnog broja imunih ćelija organizma. Probiotici stimulišu imunitet creva, čime doprinose povećanju odbrambene moći organizma.

Sastav: Jedna kapsula u trenutku pakovanja sadrži najmanje 5 milijardi liofilizovanih živih korisnih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja:
· Lactobacillus helveticus Rosell-52
· Lactobacillus rhamnosus Rosell-11
· Bifidobacterium longum Rosell-175.

Vitalnost liofilizovanih korisnih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja je sačuvana tako što se u preparatu nalaze u obliku, specijalnim tehnološkim postupkom dobijenih mikrokapsula, koje ih čine otpornim na dejstvo želudačne kiseline. Kada dospeju u creva, gde je njihovo dejstvo i potrebno, bakterije postaju ponovo aktivne.

Način upotrebe: Uobičajena doza za odrasle i decu je 1 kapsula dnevno, nezavisno od obroka.
Ukoliko dete ne može da proguta kapsulu, kapsulu treba otvoriti i sadržaj razmutiti u maloj količini vode ili nekog napitka.

Brand

Hemofarm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Probiotic 10 kapsula Hemofarm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *