Origanol strong 60 kapsula Probotanic

2.180,00 rsd

Šifra proizvoda: 1465 Kategorije: ,

Opis

Origanol strong – organsko ulje divljeg origana u mekim (softgel) kapsulama. Ovo ulje je veoma jak antioksidans koje jača imunitet i odbrambene sposobnosti organizma. Origanol Strong kapsule se preporučuju osobama sa urinarnim, respiratornim i gljivičnim infekcijama, kao i osobama sa oslabljenim imunitetom. Namenjen je svima onima koji teško podnose konzumiranje ulja divljeg origana.

Sastav jedne kapsule: Organsko esencijalno ulje divljeg origana (Origanum minutiflorum) – 25mg po kapsuli; organsko ekstra devičansko maslinovo ulje, organski riblji želatin, glicerol, prečišćena voda.

Doziranje:

Odrasli i deca starija od 12 godina: 1 kapsula, 3 puta dnevno posle jela sa čašom vode, 10-20 dana.
Deca starija od 6 godina: 1 kapsula 2 puta dnevno posle jela sa čašom vode, 7 dana.

Upozorenja:

Proizvod se ne preporučuje trudnicima, dojiljama i deci mladjoj od 6 godina, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne treba da uzimaju osobe koje imaju: anemiju, poremećaj koagulacije, poremećeno gutanje, ozbiljnu hipertenziju, teško oštećenje jetre i bubrega kao i osobe koje uzimaju antikoagulantnu terapiju.
Mogući neželjeni su: usporena reapsorpcija gvožđa iz creva, kratkotrajno i prolazno ubrzan puls i lupanje srca (kod osoba koje su osetljive na ljutu hranu), osećaj paljenja i žarenja u usnoj duplji i želucu, pojačano menstrualno krvarenje.

Zemlja porekla: Holandija.

 

 

Brand

Probotanic

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Origanol strong 60 kapsula Probotanic“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *