Melproscar D – mast za tretman bubuljica i ožiljaka 50g

720,00 rsd

Opis

Melproscar D – mast za tretman bubuljica i ožiljaka 

po recepturi doktora Nikolića

Delovanje:
Melproscar D je formulisan na bazi biljnih sastojaka koji svojim sinergističkim efektom pomažu u tretmanu bubuljica i ožiljaka. Nanošenjem na bubuljice, smiruju se upalni procesi, sprečava se dalje širenje infekcije i pospešuje epitelizacija kože. Preporučuje se redovna primena, u cilju tretmana problematične kože, sklone aknama i bubuljicama. U tretmanu ožiljaka, Melproscar-D omogućava regeneraciju oštećene kože, čineći je elastičnijom i mekšom.

Preporučuje se:
• za tretman akni i bubuljica
• kod ožiljaka koji nastaju nakon hiruških intervencija (posle skidanja konaca),
• kod ekcema i dermatitisa
• kod varicella (nakon što otpadnu krastice)

Sastav (INCI):
Arctium lappa oil, Hypericum perforatum oil, Cera alba, Achillea millefolium extract, Plantago major oil, Cera flava, Prunus amygdalus dulcis oil, Adeps lanae, AD2 oil, Aqua, Jasminium auriculatum extract.

Način upotrebe:
U tretmanu bubuljica, Melproscar-D se nanosi uveče, nakon temeljnog čišćenja lica Acne Plus losionom. Potrebno je naneti mast ciljano na bubuljice u debljem sloju. Nakon toga, lice ne treba umivati do jutra. Ujutru, nakon umivanja, očistiti lice Acne Plus losionom.
Tretiranje ožiljaka treba započeti dva dana nakon skidanja konaca. Mast nanositi na ciljano mesto, više puta dnevno, a nakon određenog vremena (15-20 dana, u zavisnosti od preporuke lekara) mast nanositi uz blagu masažu.
U tretmanu ekcema i dermatitisa, obolela mesta se tretiraju mašću više puta dnevno. Kod promena na šakama, preporuka je da se pred spavanje nakon stavljanja debljeg sloja masti, navuku pvc rukavice i prespava sa njima.
Kod varicella, mast se može nanositi odmah po otpadanju krastica, više puta dnevno (mast bi trebalo da bude na oštećenoj koži tokom celog dana). Isti način upotrebe je i u tretiranju manjih ogrebotina.

Napomena:
Ne preporučuje se primena proizvoda osobama alergičnim na neki od navedenih sastojaka. Prilikom upotrebe proizvoda, u kontaktu sa garderobom može doći do oštećenja iste.

Način čuvanja:
Čuvati na sobnoj temperaturi, bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Preporuka je da se proizvod nakon otvaranja čuva u frižideru.

Zemlja porekla: Srbija

Brand

Plus Pharmaceuticals

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Melproscar D – mast za tretman bubuljica i ožiljaka 50g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *