Eterično ulje bosiljak 5ml Siempreviva Oils

670,00 rsd

Šifra proizvoda: 1882 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Mirisni bosiljak najpoznatiji je kao jedno od najsvestranijih biljaka koja se koristi kao začin u mediteranskoj i istočnoj kuhinji. Slatkim, biljnim mirisom eterično ulje bosiljka jedno je od najboljih ulja na raspolaganju za smirivanje i fokusiranje uma zbog visokog sadržaja linaloola (što ovo ulje čini vrlo opuštajućim).

Korišteno u aromaterapijskim primenama, eterično ulje bosiljka idealno je za umirenje glavobolje, umora i tegoba astme. Smatra se da koristi onima koji pate od loše koncentracije, alergija, zagušenja sinusa ili infekcija. Nadalje, miris slatkog bosiljka ima ulogu u odbijanju insekata i uklanjanju bakterija koje izazivaju neprijatne mirise u sobi. Njegova probavna svojstva nude olakšanje kod gastrointestinalnih tegoba, kao što su mučnina, štucanje, povraćanje i zatvor.

Latinski naziv: Ocimum Basilicum

Uzgoj: ekološki.

Način dobijanja: parnom destilacijom.

Deo biljke: list i cvet.

Sastav: 100% čisto i nerazblaženo, bez aditiva i primesa.

Glavni hemijski sastojci: linalool, estragole, germacren-D.

Aroma: sveže i začinjeno sa balzamičnim podtonom.

NAPOMENE:

Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Ako ste trudni ili dojite, ili uzimate određene lekove pre upotrebe konsultujte svog lekara. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba. Eterična ulja, hidrolati i macerati nisu hrana ili dodatak ishrani, pa ne dolaze uz uputstvo za upotrebu. Na tržištu se nalaze kao sirovine, što znači da od krajnjeg korisnika zavisi za šta će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razblažiti pre nanošenja na kožu (izuzeci: rimska kamilica i lavanda po 1-2 kapi i čajevac direktno na akne).

Zemlja porekla: Srbija.

Brand

Siempreviva Oils

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Eterično ulje bosiljak 5ml Siempreviva Oils“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *