Zaštitne gaćice univerzalne – Coki loki

1.600,00 rsd

Šifra proizvoda: 1342 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Zaštitne gaćice univerzalne – Coki loki

Zaštitne gaćice nose se preko svih pelena od prirodnih materijala i čuvaju odeću od vlage.

Zaštitne gaćice se oblače bebi preko platnenih pelena da bi sačuvale odeću od kvašenja. Leti, kada beba ne nosi odeću preko pelene, to nije uvek neophodno. Materijal od kog su izrađene je tanak i ne propušta vlagu, ali propušta vazduh i bebina kože može da diše i ne pregreva se. Specijalne gumice nalaze se oko struka i nogica, izuzetno su nežne i teško se kvase.

Univerzalne gaćice su OneSize (tri veličine u jednom) model i podešavaju se drikerima u dužinu i širinu, pa ga beba može nositi od rođenja do kraja pelenaštva (4-15 kg).

Svaki OneSize model (bilo gaćica ili pelena) kroji se tako da najbolje odgovara odrasloj bebi, a dodatno prilagođavanje za manje bebe je omogućeno pomoću postavljenih dodatnih drikera. Kod jako malih beba nije uvek moguće napraviti veliki model koji će joj dobro leći oko nogica i struka, što je posebno važno za zaštitne gaćice, čija je najvažnija uloga da sačuva sadržaj unutar pelene. Iako se veliki broj mama jako dobro snađe sa našim OneSize modelom od samog rođenja, mi za tek rođene bebe preporučujemo model po veličinama, a OneSize model od otprilike 4-5 kg, zavisno od bebine građe.

Sirovinski sastav: 100% poliester sa poliuretanskom mambranom.

Sertifikat: Oeko-Tex sertifikat

Čuvanje: Prljave zaštitne gaćice se čuvaju do pranja odvojeno od prljavih pelena, kako bi se sprečilo oštećenje zaštitne poliuretanske membrane.

Održavanje:

–  na ruke sa toplom vodom i malo deterdženta ili sapuna

– mašinski: na 40-60 stepeni

– bez omekšivača i izbeljivača

– duplo ispiranje

– sušenje: na vazduhu

Zemlja porekla: Srbija

Brand

Coki loki

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zaštitne gaćice univerzalne – Coki loki“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *