Terranova Vitamin D3 400 I.J. za decu 50 kapsula

1.740,00 rsd

Šifra proizvoda: 445 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Terranova Vitamin D3 400 I.J. je dodatak ishrani za decu uzrasta od 4 do 12 godina koji pomaže kod zdravog rasta i razvoja kostiju i podstiče normalno funkcionisanje imunog sistema. U proizvodu je isključivo vitamin D u obliku D3, izolovan iz lišaja, jer ovakav oblik omogućava brz porast nivoa D vitamina u organizmu.

Prirodan proizvod dobijen od organski gajenih biljaka, bez punilaca, nosača, konzervanasa i ostalih aditiva. Ne sadrži soju niti dodate šećere, već samo one koji su prirodno prisutni u biljkama. Pogodan za osobe na veganskom i vegetarijanskom načinu ishrane.

Jedna vegetarijanska kapsula sadrži:

MAGNIFOOD KOMPLEKS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 325mg, koji sadrži:
Stabilizovane pirinčane mekinje . . . . . . . . . . . . . . . 200mg
List korijandera . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50mg
Seme bundeve . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50mg
Spirulina . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25mg
Veg. kapsula (hidroksipropilmetilceluloza) . . . . . . 75mg

aktivni sastojak:
Vitamin D3 (holekalciferol 400i.j.) . . . . . . . . . . . . . . . .10µg

Način upotrebe: deca od 4-12 godina upotrebljavaju jednu kapsuli dnevno uz obrok. Nije pogodan za decu koja ne mogu da gutaju kapsule, jer se sadržaj kapsule ne može sipati u sok ili jogurt.

Zemlja porekla: Velika Britanija

Poklon prirode našem zdravlju

Terranovin holistički proizvod koristi čini tzv. Magnifood kompleks: liofilizovani sastojci orgasnki gajenih biljaka koje su bogate fitonutrijentima i mikroelementima. Dakle svaki vitamin, mineral, i bilo koji drugi aktivni sastojak u Terranova suplementima je iz potpuno prirodnog izvora.

Istraživanja pokazuju da je postupak liofilizacije superiorniji od drugih metoda sušenja, jer biljke tako zadrže svoju potentnost, visoku rastvoriljivost i veću stabilnost. Pažljivim odabirom sastojaka povećava se bioraspoloživost i iskoristljivost proizvoda, a samim tim i njegova ukupna nutritivna vrednost. U ovakvom okruženju, sastojci su zaštićeni od oksidativnih procesa, dok im dotanu stabilnost pruža tamna staklena ambalaža.

Brand

Terranova

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Terranova Vitamin D3 400 I.J. za decu 50 kapsula“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *