Superior organska sirova maka u prahu 150g Just Superior

1.095,00 rsd

Šifra proizvoda: 711 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Superior organska sirova maka u prahu predstavlja najbolju mešavinu praha tri vrste peruanske make – crne, žute i crvene u razmeri u kojoj rađa na plantaži (oko 60% žuta, 25% crnvena i 15% crna).

Superior organska maka u prahu je 100% je sirova, bez ikakvih aditiva i dodataka, i kao takva je zadržala sva svoja nutritivna svojstva. Sušena je na suncu, na tradiocionalan način koji garantuje kvalitet (ne mehanički ni u plastenicima). Dolazi direktno sa nekoliko pažljivo odabranih plantaža iz najplodnijeg dela Anda.

Peruanska maka je dobra i za decu (stariju 3 godine), i za muškarce i za žene bilo kog starosnog doba. Kao adaptogen, deluje prvenstveno na endokrini sistem – stimulacijom hipofize i hipotalamusa, maka utiče i na sve žlezde sa unutrašnjim lučenjem kako bi ih podstakla da održe optimalni nivo hormona za normalno funkcionisanje celokupnog organizma. Uspostavlja normalnu hormonsku ravnotežu i koriguje hormonalni disbalans. Korisna je kod oba pola u srednjim godinama jer smanjuje i ublažava karakteristične simptome andropauze kod muškaraca i menopauze kod žena. Takođe se upotrebljava i za regulaciju i povećanje plodnosti kod oba pola. Kod muškaraca povećava broj pokretnih spermatozoida i uspostavlja pravilno lučenje nivoa testosterona. Mlađe žene je vole zbog energije, umirivanja uma i otklanjanja PMS simptoma. Starije žene je vole zbog energije, umirivanja uma i potpunog olakšanja simptoma menopauze.

Način upotrebe: Dodati jednu kašičicu make u čašu vode, soka, jogurta, smutija ili drugog napitka, promešati i popiti. Preporučena dnevna doza je 3-5 grama (1-2 kafene kašičice).

Sastav: 100% organski maka prah iz Perua (koren biljke Lepidium meyenii). 5 grama praha make sadrži 0,30 mg bakara, što je 30% preporučene dnevne doze za odrasle osobe. Bakar dorpinosi održavanju energetskog metabolizma, funkcionisanju nervnog i imunog sistema, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Pozitivno deluje i na krvnu sliku, jer doprinosi normalnom transportu gvožđa u organizmu.

Upozorenja: Ne preporučuje se deci mlađoj od tri godine. Trudnice i dojilje, kao i osobe sa specifičnim oboljenjima pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom.

Zemlja porekla: Peru.

Brand

Just Superior

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Superior organska sirova maka u prahu 150g Just Superior“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *