Opis
Pahuljice od celog zrna heljde. Heljda je žitarica koja prirodno ne sadrži gluten. Prirodni izvor proteina, a bogata je i vlaknima.
Tajna kvaliteta heljdinih pahuljica je jednostavna – heljda je uzgaja u klimatski i ekološki optimalnoj oblasti, u Rusiji. Zrno je očišćeno od ljuspice, bez povređivanje opne, pareno i spljošteno pod pritiskom. Zrno tako ostaje celo i ne gubi svoja prirodna svojstva i postaje važan sastojak zdravog, hranjivog doručka.
Uputstvo za pripremu ukusnog i zdravog doručka, za 3 minuta
- prelijte pahuljice u odnosu 1:2 (po izboru: vrućom vodom, mlekom, pripodnim sokom, jogurtom…)
- promešajte, i ostavite da odstoji 3 do 5 minuta. Ako su pahuljice prelivene hladnim napitkom, ostaviti ih da odstoje 10 minuta.
- pretvorite svoj doručak u topli dezert, uz dodatak banane, suvog ili sveže voća, džema ili meda.
Nutritivne informacije u 100 g proizvoda u suvom stanju:
Energetska vrednost: 1542 kJ/ 369 kcal
Masti: 2,4 g ; od kojih zasićene masne kiseline: 0,46 g
Ugljeni hidrati: 74 g; od kojih šećeri: 1 g
Proteini: 11,5 g
Vlakna: 7,4 g
So: < 0,01 g.
Zemlja porekla: Rusija.
Recenzije
Još nema komentara.