Opis
Organski rogač u prahu je dobijen mlevenjem plodova organskog rogača koji je prirodno slatkastog i jedinstvenog ukusa. Koristi se zaslađivač, dodatak brašnu za kolače i kremove, za štrudle. Može se koristiti i kao kakako prah. Samleveni plodovi rogača dodaju se u čajeve, dok brašno služi kao zdrava zamena za čokoladu,od njega se prave pudinzi i poslastice. Rogač je alkalan, sadrži prirodne šećere i kalcijum i bogat je izvor vlakana.
Nutritivne infomracije u 100g proizvoda:
Energetska vrednost: 828 kJ / 222 kcal
Masti: 0,65 g; od kojih zasićene masne kiseline: 0,09 g;
Ugljeni hidrati: 49,1 g; od kojih šećeri: 40,5 g
Proteini: 4,6 g
Vlakna: 29,8 g
Zemlja porekla: Italija.
Recenzije
Još nema komentara.