Organska instant kafa Mount Hagen 100g

1.130,00 rsd

Šifra proizvoda: 679 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Mount Hagen instant kafa je 100% napravljena od zrna kafe sa Papue Nove Gvineje, koja spada u najbolje regione za gajenje kafe u svetu. Ova kvalitetna kafa se uzgaja na tradicionalan način i bere ručno. Pažljiva obrada čuva njenu aromu. Ova instant kafa poseduje Fair Trade i Organic sertifikate. U njenoj proizvodnji se koriste samo sveža zrna organski gajene kafe arabike koja potiču sa velikih nadmorskih visina.

Organska instant kafa Mount Hagen ima sertifikat Fairtrade ( ili poštena trgovina) što znači da na plantažama radnici imaju odlične uslove rada, a proizvođač deo profita ulaže u lokalne zajednice.

Proizvedena je metodama organske proizvodnje – bez hemijskih sredstava i đubriva, herbicida i pesticida. Biljke su gajene na velikim nadmorskim visinama u svom prirodnom okruženju, čime se doprinosi očuvanju ekosistema. Zelena zrna arabike I klase se pažljivo beru i suše na suncu.

Proizvod prirodno ne sadrži laktozu i gluten.

Sastav: 100 % kafa sa Papue Nove Gvineje – 100 % organska instant kafa.

Način pripreme: 1-2 kašičice kafe preliti sa 150 ml tople vode (ali ne kipućom vodom). Dodati mleko i zaslađivač po želji.

Brand

SuperFood

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Organska instant kafa Mount Hagen 100g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *