Oleum – Volim se – Aromaterapeutski roll on 10ml

1.870,00 rsd

Šifra proizvoda: 2171 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Oleum – Volim se – Aromaterapeutski roll on 10ml

“Volim se” je aromaterapeutski proizvod u roler bočici koji ima za cilj da pospeši i doprinese boljem raspoloženju i osećaju lične vrednosti. Sastoji se iz balansirane kombinacije visoko kvalitetnih eteričnih biljnih ulja:

  • grejpfruta
  • mandarine
  • cveta geranijuma
  • sandalovine
  • ilang – ilanga

Tvoja bočica eteričnih biljnih ulja iz čiste prirode, koja ti budi najljubavnije iskrice dok osvešćuješ sebe i svoju vrednost. “Volim se” je tvoj podsetnik na najlepši pokretački osećaj koji možeš da zamisliš dok mirišeš na citruse i najlepše mirise magičnog geranijuma i savršenog sandala. Pored svog aromaterapeutskog dejstva, roler je i prirodni, uljani parfem jer svojim biljnim kombinacijama daje fantastične mirise kojima je teško odoleti.

Na ovu očaravajuću kombinaciju esencijalnih biljnih ulja cveća geranijuma i ilang-ilanga, predivnih mirisa voljenih citrusa grejpa, mandarine i uvek upečatljivog drvenastog tona sandalovine  niko ne ostaje ravnodušan!

Balansira, podstiče radost, ljubav i zadovoljstvo.

Miris mu je sladak, citrusno cvetni.

*Roleri se nanose na pulsne tačke, više puta u toku dana, po osećaju i ličnim potrebama.

*Sadrži eterično ulje mandarine i grejpfruta koji mogu biti fotosenzitivni te se preporučuje da se proizvod ne nanosi na delove tela direktno izložene suncu.

 

Brand

Oleum

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Oleum – Volim se – Aromaterapeutski roll on 10ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *