Melprohem D – mast za tretman hemoroida 50g

670,00 rsd

Šifra proizvoda: 2121 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Melprohem D – mast za tretman hemoroida 

po recepturi doktora Nikolića

Delovanje:
Melprohem-D je namenjen tretmanu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida i ublažavanju svih simptoma koji se javljaju kao posledica bolnih i upaljenih hemoroida. Sinergističkim efektom, aktivni sastojci Melprohem-D masti ublažavaju upalu, sprečavaju krvarenje i pospešuju regeneraciju sluzokože.

Preporučuje se:
• u tretmanu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida
(bezbedan za primenu u trudnoći)
• kod analnih fisura

Sastav (INCI):
Hypericum perforatum oil, Calendula officinalis oil, Olea europaea oil, Cera flava, Achillea millefolium extract, Aqua, Cera alba, Symphytum officinale extract, Plantago major extract, Chelidonium majus extract.

Način upotrebe:
Kod spoljašnjih hemoroida, potrebno je nakon redovne higijene, naneti deblji sloj masti na regiju zahvaćenu hemoroidima. Preporučuje se nanošenje masti više puta dnevno, a obavezno posle svake stolice i uveče pred spavanje (svakom nanošenju masti predhodi redovna higijena). Kod unutrašnjih hemoroida i analnih fisura mast naneti pomoću aplikatora u unutrašnjost analnog kanala 2 do 3 puta dnevno, a istovremeno naneti proizvod i na spoljašnju regiju. Proizvod mogu koristiti i muškarci i žene.
Bezbedan je za primenu u trudnoći.

Napomena:
Ne preporučuje se primena proizvoda osobama alergičnim na neki od navedenih sastojaka. Prilikom upotrebe proizvoda, u kontaktu sa garderobom može doći do oštećenja iste.

Način čuvanja:
Čuvati na sobnoj temperaturi, bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Preporuka je da se proizvod nakon otvaranja čuva u frižideru.

Zemlja porekla: Srbija

Brand

Plus Pharmaceuticals

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Melprohem D – mast za tretman hemoroida 50g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *