Gamarde termalna izvorska voda u spreju 250 ml

1.410,00 rsd


Opis

Gamarde termalna izvorska voda u spreju poznata je po svojim dermozaštitnim i umirujućim svojstvima. Kožu čini elastičnom, zdravom i hidriranom, a osetljivoj koži pruža mekoću i oporavlja je. Namenjena je za korišćenje kod svih tipova kože, a posebno osetljive, kao i kod svih starosnih dobi, osim dece mlađe od 3 godine.

Pogodno za vegane; 99% sastojaka je prirodnog porekla.

Upotreba: Gamarde termalna izvorska voda nanosi se pomoću spreja u tankom sloju na predeo lica, vrata, dekoltea ili drugih osetljivih područja u zavisnosti od potrebe. Preporučuje se upotreba kod pojave crvenila izazvanog preteranim izlaganjem suncu ili iritacija na izuzetno mekoj i osetljivoj koži. Koristi se i u dnevnoj rutini nege lica za dodatnu hidrataciju nakon redovne rutine skidanja šminke i čišćenja lica, a pre nanošenja odgovarajućih proizvoda za negu lica.

Napomene: držati van domašaja dece. Boca je pod pritiskom, držati je udaljeno od izvora toplote, varnica, otvorenog plamena i ne izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti. Bocu ne bušiti ili izlagati otvorenom plamenu, čak i kada je iskorišćena. Samo za spoljnu upotrebu. Proizvod mogu koristiti trudnice i dojilje.

Sastav(INCI): Gamarde aqua (Gamarde Water)*, nitrogen, butylene glycol, sodium salicylate, citric acid.

Zemlja porekla: Francuska

O brendu Gamarde

Gamarde je 100% organska kozmetika, proizvedena u Francuskoj. Celokupan Gamarde asortiman proizvoda za negu sertifikovan je kao organski od strane zvaničnog sertifikacionog tela – Qualité France, a u skladu sa poveljom COSMEBIO. Shodno tome, dermatološke laboratorije Gamarde ističu da je ova prirodna kozmetika izrađena od biljnih sastojaka iz organske proizvodnje u skladu sa jasno definisanim pravilima i sa ciljem zaštite životne sredine.

*Voda koja se koristi pri izradi Gamarde proizvoda izlazi iz srca šume Landes, u Gamarde-les-Bains. Prolazi kroz stene čemu duguje svoj izuzetan sastav. Prirodno je mineralizovana i bogata sumporom. Njena dermatološka svojstva prepoznala je Francuska medicinska akademija davne 1841. godine. Gamarde voda pruža dermatološku zaštitu, umirujuće dejstvo i sprečava iritaciju, a osetljivoj koži daje osećaj blagostanja i mekoće. Voda Gamarde može pružiti pravi osećaj ugodnosti.

Brand

Gamarde

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Gamarde termalna izvorska voda u spreju 250 ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *