Epsom soli 600g Shirko

680,00 rsd

Šifra proizvoda: 535 Kategorije: ,

Opis

Epsom soli 600g Shirko

Epsom soli pomažu oslobađanje organizma od toksina.

Ako želite da detoksikujete lice, natopite obilato vunenu rukavicu toplim rastvorom izvorske vode u koju stavljate epsom so za kupanje i držite na licu što duže. Otečeno lice usled neprospavanih noći ili sporijeg metabolizma možete ovim hipertoničnim tretmanima znatno osloboditi od nagomilanih ustajalih tečnosti. Poželjni su i blagi, kružni pokreti koji bi pospešili limfnu cirkulaciju.

Epsom so za kupanje je pogodan i za trudnice sa otečenim nogama, a mogu se praviti i kupke za malu decu.

Možete ispirati nos, ublažiti tegobe kod prehlade, upale sinusa, grla, i koristiti ga za inhalaciju. Svojim alkalnim dejstvom pomažu kod reume i artritisa i izvlače otrove iz organizma jer epsom soli aktiviraju proces reverzne osmoze i kroz nju uklanjaju toksine iz tela.

Udisanje (inhalacija ) isparenja epsom soli rastvorenih u vreloj izvorskoj vodi pomaže astmatičarima. Slana isparenja će olabaviti sluz u plućima i iskašljavanje će biti produktivnije.

Vodeni topli rastvor epsom soli može se privijanjem primeniti na artritične zglobove. Tako se smanjuje njihovo oticanje (hipertonično izvlačenje vode iz otoka) i ukočenost okolnih mišića tako da dolazi do značajnog olakšanja.

NAPOMENA:
Magnezijum sulfat – Epsom so za kupanje (Gorka so) je 100% prirodni mineral ali nije pogodan za jelo.

SASTAV:
Epsom soli 100% prirodni mineral,eterična ulja Eucalyptus i Mentha-e 100% prirodna.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI
Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju opšte populacije te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara. Iskreno se nadamo da informacije koje smo Vam ovde pružili doprinose Vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Ovde navedene informacije sakupljene su iz mnogih stručnih izvora kao i iz publikacija od lekara koji u terapiji koriste magnezijum hlorid.

Zemlja porekla: Srbija

Brand

Shirko

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Epsom soli 600g Shirko“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *