Echinaid bezalkoholne kapi 50ml ESI

500,00 rsd

Opis

Echinaid bezalkoholne kapi su biljni dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta ehinacee (Ehinacea purpurea), sa ukusom šumskog voća, pogodne za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 12 godina.

Svakodnevna upotreba echinacee može sprečiti i/ili pomoći u borbi protiv prehlada, gripa i prisustva bakterija u gornjim respiratornim putevima. Upotreba ehinacee može pojačati prirodnu odbranu organizma povećavajući aktivnost makrofaga i broj belih krvnih zrnaca koja stvaraju antitela, te na taj način organizam postaje otporniji na napade patogenih mikroorganizama.

Sastav: ekstrakt herbe Echinacea purpurea, glicerol, prečišćena voda, aroma šumskog voća i konzervans kalijm sorbat. 1 ml (dve kapi) sadrže 113,6 mg suvog ekstrakta herbe Echinacea purpurea (D/E 4:1).

Echinaid kapi ne sadrže alkohol i imaju veoma prijatnu aromu šumskog voća te su kao takve veoma pogodne za upotrebu kod dece. Ne sadrže: gluten, laktozu i GMO produkte. Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.

Način upotrebe:
-Odrasli i deca starija od 12 godina:  2 puta dnevno odmeriti i popiti nerazblaženo po 1 ml proizvoda. Pre upotrebe promućkati.

Savetuje se početak upotrebe čim počnu prve hladnoće ili prvi simptomi infekcije, gripa i prehlade.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod ne treba da konzumiraju osobe koje su alergilčne na neki od njegovih sastojaka niti na neku od biljaka iz porodice Asteraceae. Nije namenjen trudnicama, dojiljama, ni deci mlađoj od 12 godina. Primena proizvoda na bazi ehinacee je kontraindikovana kod osoba koje boluju od leukemije, kao i kod osoba sa progresivnim sistemskim oboljenjima (multipla skleroza, erimatozni lupus, tuberkuloza). Nije namenjen osobama sa autoimunim bolestima, osobama na imunosupresivnoj terapiji kao ni osobama koje boluju od AIDS.

Zemlja porekla: Italija.

 

Brand

ESI

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Echinaid bezalkoholne kapi 50ml ESI“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *