Čaj broj 2 za smirenje 100g Josif Pančić

485,00 rsd

Šifra proizvoda: 1191 Kategorije: ,

Opis

Čaj broj 2 za smirenje je čajna mešavina koja se koristi kod uznemirenosti, straha i duševne napetosti. Ova čajna mešavina se preporučuje osobama izloženim svakodnevnom stresu, kod nervoze, napetosti i kod povremenih poremećaja sna.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav “Čaja kod uzmenirenosti, straha i duševne napetosti” deluju opuštajuće i blago umirujuće na nervni sistem kao i na uspostavljanje prirodnog ritma u slučaju poremećaja sna. Takođe, aktivni sastojci ove čajne mešavine povoljno deluju na ublažavanje grčeva i olakšanje varenja, kao i na ublažavanje bolova, a utiču i na normalizovanje povišenog krvnog pritiska.

Sastav čajne mešavine:

Šišarice hmelja (Lupuli strobuli)
Herba pitome nane (Menthae piperitae herba)
Herba matičnjaka (Melissae herba)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
Cvet lipe (Tiliae flos)
Koren odoljena (Valerianae radix)

Napomena: Tokom trudnoće i dojenja ne preporučuje se upotreba “Čaja kod uznemirenosti, straha i duševne napetosti”.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima: Aktivni sastojci prisutni u lekovitom bilju koje ulazi u sastav ove čajne mešavine mogu uticati na metabolizam određenih lekova, stoga preporučujemo da se o upotrebi ovog čaja uz redovnu medikamentoznu terapiju posavetujete sa lekarom ili sa nama (farmaceutima).

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 200 ml hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja, ostaviti da stoji jedan sat i procediti. Po želji zasladiti medom. Piti tri puta dnevno posle jela po 200 ml čaja.

Brand

Institut Josif Pančić

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čaj broj 2 za smirenje 100g Josif Pančić“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *